tiistai 18. helmikuuta 2014

Riian vanhakaupunki

Riika kartta - Saunalahti.fi

Latvian Riikaa kutsutaan Pohjolan Pariisiksi. Sijaintinsa ansiosta Riika oli merkittava kauppakaupunki jo keskiajalla. Riian vanhakaupunki kestaa katseet. 16. Tammikuu Suomesta on Riikaan lyhyt lento, ja lentokentta on vain 15 minuutin paassa keskustasta. Paikalliset helmet ovat vanha kaupunki, jugend-alue. 27. Toukokuu Riika Baltian suurin kaupunki on talla vuosituhannella kohonnut suosituksi lomakohteeksi. Upea vanhakaupunki lyomattomine nahtyyksineen.

Varaa hotellisi netissa kaupunginosasta Riian vanhakaupunki, Riika. Tarkka sijainti? Loydat kartalta kaikki hotellit kohteesta Riian vanhakaupunki, Riika. Nykyajan Riika on nousemassa nopeasti kymmenien vuosin neuvostovallan ahdingosta kohti matkailun suosikkikohdetta. Riian Vanha kaupunki, Vecriga ja. 12. Marraskuu Riiassa on aika paljon samaa kuin Tallinnassa ja etenkin se Vanha Kaupunki muistuttaa Tallinnan Vanhaa Kaupunkia. Mielestani Riiassa se. 3 Syyta matkustaa tanne: vanhakaupunki, arkkitehtuuri ja ruoka Wellton Centrum Hotel SPA sijaitsee Riian vanhankaupungin modernissa rakennuksessa. 18. Elokuu Riian vanha kaupunki on jo itsessaan nahtavyys. Koristeelliset talot saavat matkailijan toisinaan tuntemaan kuin kulkisi sadussa. Monet kirkot. Kaunis Riian kaupunki onkin lempinimiensa arvoinen. Riika tarjoaakin monipuolisesti nahtavaa: on historiallinen vanhakaupunki lukuisine kohteineen, Riian ns. 4. Tammikuu Nahtavyydet Riiassa. Vanhakaupunki. Riian vanhakaupunki. Riian merkittavin nahtavyys on sen hyvin sailynyt historiallinen keskusta eli. AirBalticilla matkustat helposti Riikaan. Kuvat ovat ladattavissa. Mustapaiden talo, Riika, Riian vanhakaupunki, Riian vanhakaupunki. Nimi: Mustapaiden talo. Helppokayttoinen Riikan kartta. Nae Riika myos satelliittikuvina. Vanhakaupunki on nahtavyys sinansa. Vanhat kirkot ja katedraalit ja Riian linna luovat puitteet onnistuneelle kaupunkilomalle. Kaupunkia halkoo Daugava- eli. 24. elokuu Riian keskusta ja vanhakaupunki sijaitsevat lahella toisiaan, joten kaupunkiin voi tutustua vaivatta jalan, ja tarkeimmat nahtavyydet ehtii kokea. Kuva: Riian vanhakaupunki - Latvia Riika joki Vainajoki Daugava-joki Daugava silta rakennukset - Kuvatoimisto - Photostock Vastavalo.fi. 18. Joulukuu Kirjottelinkin jo aiemmin kokemuksia Latviasta ja tassa lisaa kuvia, ja muutamia vinkkeja Riikaan matkaaville :). WP_20141205_027. Riian automuseo tai Motor Museum on ehdottomasti tutustumisen arvoinen oli kaunis paikka ja vanhakaupunki ihanaja latvialaiset on ystavallisii ja hallis oli.

Kuvia Latviasta – airBaltic

Parhaat Ruokakaupat ja supermarketit kohteessa Riian vanhakaupunki. SKY lielveikals, SIA Skai Baltija, Rimi Alfa, SKY lielveikals, Riga Central Market, Rimi. Olemme aikuinen pariskunta, joka on menosa Riikaan muutaman viikon paasta. Koska on meidan Melnie Muki(Blaack Monks) Jana Seta 1, vanha kaupunki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.