tiistai 18. helmikuuta 2014

Puuvillapeitto

HIPPUSIA: Villi Pohjola -puuvillapeitto

Kesaan sopivat helppohoitoiset ja konepestavat torkkupeitot puuvillasta ja pellava-puuvillasta. VOHVELI. puuvillapeitto. USVA. peitto/poytaliina. KALA. Jacquard-tekniikalla kudottu kotimainen Kala-peitto on 100 % puuvillaa. Torkkupeitto on pesty pehmeaksi, ja se on mukavan tuntuinen paljaallakin iholla. Pehmea, reikakuvioinen viltti, joka on valmistettu 100 % puuvillasta. Huopa on ilmava myos kesakaytossa, ja sita voidaan kayttaa sangyssa, rattaissa seka.

21. Syyskuu Doomoo pehmea topattu puuvillapeitto. Suloinen puuvillapeite soveltuu moneen kayttoon: leikkialustaksi. torkkupeitoksi. peitoksi sankyyn. 5. Maaliskuu Villi Pohjola -puuvillapeitto. Malli: Villi Pohjola (rav). Lanka: Drops Paris. Puikot: 4.5 mm. Villi Pohjola on yksi sellaisista projekteista, jotka. Ihastuttava kotimainen KALA puuvillapeitto on jacquard-tekniikalla kudottu 100 % puuvillaa oleva torkkupeitto. Puuvillapeitto on pesty pehmeaksi, ja se on. 5 Paivaa sitten Doomoo puuvillapeiton paallinen on samaa unelmanpehmeaa kangasta kuin Doomoo Buddy ja Doomoo Softy imetystyynyissa. Yhdista nama. Puuvillapeite 65x90 cm. lisatiedot. Lasten koon pieni Puuvillapeite 95x135 cm. lisatiedot. Lasten koon Puuvillapeite 140X205 cm. lisatiedot. Aikuisten. Marokkolainen kasintehty puuvillapeite nayttavilla isoilla tupsuilla. Todella upea mm. paivapeittona tai sohvanpaallisena. Materiaali: 100% puuvillaa Vari:. Villa Peite verkkokauppa myy kotimaista kasityota - Futon-patjat, paivapeitteet ja tyynyt, shaalit ja petauspatjat seka paljon muuta. 16. Marraskuu Puuvillapeitto kestaa hyvana kymmenen vuotta ja petari seitseman vuotta. Laatupeitteella on paljon ekologisia tuotteita. He tekevat. Lapuan Kankurit harmaa Vohveli-puuvillapeitto Finland and Html. 13. Elokuu VAALEAN BEIGE PUUVILLAPEITTO. Cable baby blanket by Lene Holme Samsoe ja lanka Sandnes Mandarin Petit. Mikali haluatte kayda. Puuvillapeite Kristina - Hemtexilta loydat kaikki kodintekstiilit. Tervetuloa verkkokauppaamme tai lahimpaan myymalaamme. Ajankohtaista. 5.3.2015. Tehtaanmyymala avoinna arkisin 10.00 – 17.00. Osoite: Univisio Oy Teollisuustie 4 38800 Jamijarvi. Puh… Lue lisaa 17.12.2014. 30. Kesakuu puuvillapeitto. 30.6.2007 22:05. sinulla on mahdolisuus saada kasiisi Kodin Pellervo-lehti,niin siina on mainostettu vanhanaikaisia. 17. Joulukuu 2005 Anopillani on vierassangyssaan aivan ihanat peitot. paksut, painavat, aivan uskomattoman mukavat. Peitot ovat niin vanhoja ettei han muista.

Tehtaanmyymala myy peittoja, jotka suojaavat nukkujaa

30. Heinakuu Huoneessa on vaalea vierassangyksi tarkoitettu metallinen sohva, josta valkoinen hupuksi heitetty puuvillapeitto ja tyynyt tekevat sopivan. Enta oletteko pesseet pehmoiset fleece-peitot ja puuvillaiset viltit tai neulotut puuvillapeitot ennen kayttoa? Ovat uutena niin kauniita, etta tuntuu ikavalta pesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.