tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kaantyva suihkuseina

Helmi, kaantyva kaareva suihkuseina FP-Tuotteet

Suora kaantyva suihkuseina on kokolasinen. Vakiokorkeus 1980 mm. Lasi on 6 mm karkaistua lasia, niin kutsuttua turvalasia. Saranaprofiilien vari on valkea tai. Nyt suihkutilan jakoseinat, suihkunurkat ja suihkukaapit taydentavat yrityksen tuotevalikoimaa. Kaantyva suihkuseina, 50x190cm, kiiltava alum. Product Details. TAD450KIRKAS T-lux suihkuseina. T-lux kaantyva suihkuseina 450*1900 mm kirkkaalla lasilla. Lue Lisaa. TAD700-savu Product Details.

Vertaa kaantyva suihkuseina suihkuja helposti netissa VERTAA.FI -sivustolla. Tule sivustollemme ja loyda edullisimmat, hienoimmat, toimivimmat ja parhaat. Kaareva kaantyva suihkuseina on kokolasinen. Lasi on 6 mm karkaistua, paasta kaareutuva turvalasi. Saraprofiilien vari on valkea tai hopea. Lasivaihtoehdot:. Kaantyva suihkuseina. Alumiiniprofiilien vari harjattu nikkeli. Saranoissa nostotoiminto. 35 mm tila vesiliitantojen asennusta varten. Katisyys vaihdettavissa. Kun suihkuseinaa ei tehda kattoon asti, voidaan tukitankoa kayttaa tarvittaessa esim. kun kiinteaan lasiin liitetaan kaantyva lasi. Syota mitat ja pyyda tarjous!. Tammiholma kaantyva suihkuseina 700x1900 mm kirkkaalla lasilla. Kirjoita arvostelu. Kirjoita arvostelu. Seuraa tuotetta. Tammiholma kaantyva suihkuseina. Kaantyvalla suihkuseinalla saastetaan tilaa kylpyhuoneessa, silla lasiseina on helppo kaantaa halutessaan seinan viereen. Kromatut korkealuokkaiset saranat. SUIHKUSEINA KAANTYVA KAAREVA HARMAA LASI Kaantyva suihkuseina kaarevalla lasilla Koot: leveys 500, 600, 700mm, korkeus 1960mm. VIHTA suihkuseinat ja kulmat soveltuvat niin avaraan kylpyhuoneeseen kuin Kaantyva suihkuseina (KASU) Lisatiedot », Kaantyva suihkuseina kaarevalla. 13. Elokuu Myydaan uusi viela paketissa oleva Cello Ontario huurrelasi, kaareva kaantyva suihkuseina. Kuljetusmahdollisuus Mikkeliin.Laskettu reilusti. Lasi 6 mm turvalasi, vari kirkas. Runko tyylikasta kirkasta alumiinia. Suihkuseinan saranalaitteessa on 8mm nostava, tasmallinen nostomekanismi. Alareunan. Kaantyva suihkuseina nostavilla saranoilla Suihkuseinissa on on tyylikkaat kromatut vetimet Opal suihkuseina on valmistettu karkaistusta suorasta 6 mm. Kaantyva suihkuseina alkaen EUR 90. Meilla on 38 ilmoitusta koti / kaantyva suihkuseina sivustoilta Keltainenporssi.fi, Tori.fi ja 6 muuta. Suihkuseina Sanka Linc Angel 60 kaantyva suihkuovi kiiltavilla alumiiniprofiileilla ja savunvarisella (kts. lisakuva) turvalasilla. Oven leveys=570 mm. Karkaistu. Kaantyva harmaa suihkuseina kaarevalla lasilla, joka voidaan kaantaa seinan suuntaiseksi ja nain saada lisaa vapaata lattiatilaa. Avautuu sisaan- ja ulospain.

Suihkuseinat AJJ-Markkinointi Oy Ovien ja ikkunoiden

Todella edullinen, kaantyva, lasinen suihkuseina. Kaantyvana helppo kaantaa tarvittaessa “sivuun”, pois edesta. Kestavaa 5mm karkaistua lasia. Hinta: 115,00. 27. Elokuu Kayttamaton Sanka Linc Angel kaantyva suihkuseina 570 mm levea, 2000 mm korkea myydaan. Savulasi, profiilit matta hopea. Osto Hinta:.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.