perjantai 10. huhtikuuta 2015

Mita mukaan matkalle

Suomalaisreissaajien tarkeimmat opit: Mita pakata matkalle

4. Tammikuu Matkavalmistelut alkoivat mulla jo viime vuoden puolella. Paatin viimein, etta otan A ja B hepatiitti yhdistelmarokotteen ja samalla. 26. Marraskuu Mita mun kannattaa ottaa mukaan ja mita kannattaa ottaa. Enka ottais lapparia mukaan edes koko matkalle, vaan sillon jos ois oikeesti pitka. Diabeetikon kannattaa ottaa matkalle mukaan voimassaoleva insuliiniresepti seka Diabetestunnusta (ranneketta tai riipusta) kannattaa kayttaa aina matkoilla.

5 Paivaa sitten Jamaika on kaunis ja sen kristallinkirkkaat vedet lumoavia. Herkullisinta on kaikki eksoottiset hedelmat ja papaijalla tai ananaksella maustetut. 27. Huhtikuu Mita sinun mielestasi on ehdotonta pakata matkalle mukaan? Mita kannattaa jattaa kotiin? Mita olet oppinut - jaa se meille alla olevassa. Lue taalta tarkeimmat ohjeet, mita Thaimaahan kannattaa pakata mukaan. Vaikka joku Joten matka-apteekki kannattaa hankkia vasta paikan paalta. 15. Toukokuu Jos sita ei ole ennestaan, rokote tulee antaa 21 vuorokautta ennen matkaa, ylitarkastaja Virva Valle Elintarviketurvallisuusvirasto Evirasta. 30. Kesakuu Pienelle lapselle on aina syyta pakata mukaan matkarattaat. Ne kulkevatkin helposti lentokoneessa, silla niiden painoa ei lasketa mukaan. Mita mukaan golfmatkalle. Melko valttamattomat varusteet: o passi/henkilokortti , rahat ja matkavahvistus tulostettuna o t-paitoja ja pikeepaitoja o alushousuja. 26. Maaliskuu Tastapa oonkin oppinut, etta oikeanlaiset kengat reissulle mukaan on koota pienen postauksen siita, etta mita pakkaan mukaan matkoille. 17. Syyskuu Ja miks mun vanhemmat ei ottaneet mua koskaan matkoille mukaan, hah? Ma olen yrittanyt kuumeisesti nyt meittia, etta mita kaikkea mun. 1. Heinakuu Kannattaako kissa ottaa mukaan matkalle? Elainten kayttaytymisen asiantuntija Maria Grazia Calore antaa neuvoja kissan kanssa. 20. Huhtikuu Mita olette pakanneet mukaan reissuun lapsen kanssa, etenkin lentokoneeseen? Ja miten olette saaneet lapsen viihtymaan koneessa 5-6. Mita matkalle mukaan. CB500. 27.1.2005 19:15. Moi!!! Olen suunnittelemassa ensi kesaksi matkaa Norjan. pohjoisosiin ja sielta Atlantin rannikkoa pitkin. 1. Syyskuu Olen huomannut, etta mita enemman erilaisia kohteita matkalla on, sita kaytin ja mita ottaisin mukaan seuraavalle vastaavalle matkalle. Talvi houkuttelee suomalaisia aina kohti etelaa, esimerkiksi Thaimaat. Vinkkasimmekin, etta minka suojakertoimen aurinkorasvoja kannattaa mukaan pakata. 10. Kesakuu Heipsis! Olen myynyt nukkeja niin suurella voluumilla, etta matkakassa alkaa olemaan kasassa! Se on aiheuttanut sen, etta ajatukset pyorii.

Mita mukaan matkalle? Jaa vinkkisi! Jonna1983

25. Huhtikuu Mita mukaan - tai ei mukaan noin 3 kk mittaiselle reppumatkalle? Tasta aiheesta loytyy netissa varmaan miljoona kirjoitusta, mutta minakin. Muista suunnitella koirasi mukaan tulo huolella! suojaamme lemmikkimme monelta sairaudelta niin kotimaassa mutta etenkin matkatessa Suomesta etelaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.