keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Eteisen kaappi

Lundia, hylly, kaappi, eteinen, remontti - White Trash

24. Huhtikuu Vihdoin ja viimein kuvia meidan eteisen kaapista, joka on siis Lundian. Haluttiin vahan panostaa eteisen kaappiin ja yhteistyo Lundian kanssa. 17. Heinakuu Eteisen hankala suorakaiteen muoto aiheutti paanvaivaa, suuri tila oli Kaapit on nyt viimein asennettu paikalleen eteiseen, enka voisi olla. 10. Maaliskuu Yksi ikuinen murheenkryyni on ison eteisen kaappi, jossa on lisaa takkeja, kenkia ja laukkuja. Btw, laukkuja on muuten myynnissa edullisesti.

Eteisen kaappi alkaen EUR 80. Meilla on 18 ilmoitusta koti / eteisen kaappi sivustoilta Keltainenporssi.fi, Tori.fi ja 6 muuta. 22. Huhtikuu Meitsin eteisen kaappeihin isketaan viela toinen ja mahdollisesti kolmaskin kerros valkoista maalia. Puu peittyi ihan hyvin ja ekan kerroksen. 11. Elokuu Projekti: Eteisen vaatekaappi. Me kyllastyttiin katselemaan epasiistia eteista ja oikeastaan sita sai aina haveta vieraiden kylaan tullessa. 11. Huhtikuu Voiko eteisen kaapisto olla toimiva, jos se on vain 40 cm syva? Viestiketju osiossa.Sisustus. , kaynnistajana Kaapin paikka, 11.04.2007. Kotiin sisustusideoita sanalle eteisen kaappi. StyleRoomista loydat inspiroivimmat kuvat ja kodit. Tervetuloa meille!. 8. Syyskuu Eteisen kaappi Oulun alueelta L120-125 S 57,5 jompi kumpi mali. Ilmoita jos on jaanyt ylimaaraiseksi ?. 7. Heinakuu Samaan aikaan kun makuuhuoneen vaatekaapit, asennettiin myos eteisen vaatekaappi. Siihen valittiin variksi mattaharmaa, joka on erittain. 4. Elokuu Valilla on roskaisempaa ja valilla siistimpaa :) Onneksi imuri on ihan lahettyvilla, koska se mahtuu hyvin eteisen kaappiin ja matto estaa. 25. Syyskuu Viime viikon lopulla saimme kauan odotetun viestin. Eteiseen tilattu peilikaappi oli vihdoinkin noudettavissa K-Raudan varastosta. Niimpa. 16. Maaliskuu Kavimme katsomassa lasten kanssa eteisen kaappia, jonka mies lauantaina rakenteli. Kaappi on samanlainen, kuin kuistissakin eli hoylatysta. 17. toukokuu Jalkikateen valilla ihmettelee, miksi ei tehnyt jotain asiaa jo kauan sitten. Maalla eteisen kaapissa sailytamme villalapasia ja -sukkia seka. Ikuisuusaihe: mista keittion kalusteet, eteisen kaapit + kylpparin sailytyskalusteet ? Tata aihetta on sivuttu tallakin palstalla monesti, mutta aloitan nyt kuitenkin. 22. Heinakuu olohuoneen lattia ja eteisen kaapin ovet. eli niilla ollaan pitkalti menyt tassa nyt pari viikkoa. Olohuoneesta ollaan siirretty lattialankut pois. 15. Huhtikuu Eteiseen olis tarkoitus hankkia kaapisto liukuovilla. Missa olis edullisimmat ja parhaimmat. Tuntuu olevan paljon vaihtoehtoja ettei jokaisella.

Heinassa heiluvassa: Loytokaappi ja eteisen ilmetta

12. Kesakuu Mika on varma keino saada Mies ja Naapurin mies hikoilemaan hellepaivana? No ostaa pirskatin painava eteisen kaappi ja pistaa miehet. Tila on kapea ja kaappia ei voi avata ilman, etta sulkee kulkuvaylan muilta. Miten saamme takit ja kengat piiloon ja eteisen ruodittua vierasystavalliseen kayttoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.