tiistai 3. maaliskuuta 2015

Boheemi sisustus

Boheemi Sisustus - Pinterest

Termi boheemi on kaytetty aikaisemmin tarkoittamaan Tsekin ihmisten ja heidan kielta. Nykyaan boheemi viittaa sisustus tyyli jossa antiikkia kohteita, kuten. 31. Elokuu Boheemin sisustuksen juuret ulottuvat 1800-luvun puolen valin tienoille. Boheemiin tyyliin kuuluvat runsaat maarat suurinpiirtein kaikkea. 5. Syyskuu Luonteeltani kun olen boheemi perfektionisti. Tuskaisa yhdistelma. Sen, mita teen, haluan tehda erinomaisen hyvin (olettaen tietysti, etta silla.

30. Huhtikuu Emilyn sisustussalaisuudet -ohjelmassa rakennetaan nayttava valiseina vanhoista viinipullotelineista, laatikoista ja kirjoista. Taydellinen. Loydat tuhansia kuvia aiheesta Boheemi Sisustus Pinterestissa – visuaalisessa kirjanmerkkityokalussa, jolla on helppo ottaa loydot talteen. Lisaa aiheesta:. 7. Maaliskuu Kevaista perjantaita. Taiteilija Cindy Shermanin valoisa, mutta boheemin varikas koti. Ihania yksityiskohtia ja kaunista kuosien yhdistelya. Boheemi olohuone. 27.12.2011 14:04. Teksti: Kun sijoittelet sisustuksen elementit ryhmiksi, runsauskin on selkeytta. Suuri taulusommitelma nayttaa hyvalta. 26. Marraskuu Itsekin tykkaan eniten valkoisesta, harmaasta ja mustasta varista sisustuksessa. En haluaisi kuitenkaan kokonaan unohtaa varien kayttoa. 12. Syyskuu Boheemi sisustus on viime aikoina ollut pinnalla - niin myos taalla meilla! Olen pikkuhiljaa ja harkiten koittanut tuoda kodin sisustukseen. Boheemi viherhuone on taynna ideoita. Glorian Koti. Sisustuksessa kannattaa keskittya olennaiseen eli ulkovalaistukseen ja saankestaviin pihakalusteisiin. Sisustus luo kodin Kaksion 3 tyylia: moderni, boheemi ja kantri KUVA - Bagge Paula - 9789510332047 - hinta: 10 EUR. Kevatsisustuksen trendeista loydat boheemin ranskalaiskodin, etnista tunnelmaa , luonnonmateriaaleja ja pohjoismaisuutta. Sisustuksessa kaytetyt tuotteet:. 25. Huhtikuu Kauden trendikkain sisustus on huolettoman tyylikas. Boheemi tyyli on helppo luoda kotiin, silla nyt saa revitella. Tyynyt saavat olla iloisesti. 11. huhtikuu Rakastatko boheemia varien yltakyllaisyytta vai yksinkertaisen paljaita Elementin tulisi istua varitykseltaan ja tyyliltaan muuhun sisustukseen. 31. Tammikuu Kevattalven koti on ihanan boheemi teollisvaikutteilla: vaikka tavaraa on paljon, ei yleisilme tunnu sekavalta. Ja muista, etta taman tyylin. 27. Heinakuu Ihanaa kun vahvoja vareja uskalletaan kayttaa sisustuksessa. Asunnon aanet, musiikki, tuoksut ja asukkaiden olemus viimeistelevat kodin. 8. Helmikuu Romanttiset kaapit ovat tarkea osa sisustusta. Oletko boheemi romantikko? tagged with boheemi sisustus, Chabby chic, pastellivarit.

Sisustus luo kodin Kaksion 3 tyylia: moderni, boheemi ja

9. Heinakuu Boheemi sisustus. Avara, paljon sailytystilaa, ei missaan nimessa valkoista periskandinaavista liian modernia sisustusta suoraan. 13. Marraskuu Rakastuin myos tata kautta syvasti boheemiin/hippimaiseen sisustukseen. Tassa vahan esimerkkia siita mita oikein tarkoitan. Naista olen kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.