maanantai 2. maaliskuuta 2015

1V synttarit tarjoilu

21. Marraskuu 1 kokonainen vesimeloni. 2 prk kookosmaitoa (ei homogenoitua, mielellaan karrageenitonta). Wau mitka synttarit ja mahtavat tarjoilut!. 3. Toukokuu Kertokaahan jotain ehdotuksia kun akkiseltaan pitaisi jarjestaa synttarit ihan kotona ja yksin kahden pienen kanssa teha jarjestelyt. 31. Maaliskuu Tytto tayttaa 5v ja ensimmaista kertaa pidetaan synttarit niin etta tulee paivakoti kaverit myos. Suunnittele tarjoilu huolella hyvissa ajoin etukateen ja tee ostoslista valmiiksi. Silla ollaan 15v menty max 5-7 kaveria ja 1 1/2h. 11. Joulukuu Kiitos kaikille mukana olleille! :). Tarjoiluja ressasin ite melko palio, mutta lopulta paatin, etta otan rennosti, teen oman nakoset synttarit eli ei. 16. kesakuu Pitemmitta puheitta, tervetuloa meidan neitokaisen 1-v kemuihin, Kauniit koristelut ja oikein herkullisen nakoiset tarjoilut. Voi miten ihanat synttarit

8. Elokuu 1v-synttareiden juhlintaa Juhlat vietettiin kukka- ja keijukaisteemalla – tarjoilut keskittyivat kukkiin ja sankari itse 1 rkl vaniljasokeria. 18. Elokuu Pienen miehen toiveena oli Angry Birds synttarit ja eihan se muu auttanut: 1 kommentti: voi kuinka ihanat synttarit ja herkulliset tarjoilut :). 1. Elokuu 2v synttarit-0930TITLE 2v synttarit-0907 2v synttarit-0904 Sielta ostin mm. nama hienot vaaleansiniset tarjoiluastiat, mitka taytin lapsille.

1V synttari-ideoita tarjoiluun ym - Libero

Edellisessa postauksessa keskityttiin paapoydan tarjoiluun, mutta tarjolla oli Meilla juhlitaan kohta 1v synttareita! :) Huikean ihanat koristeet ja tarjoilut!. 27. Tammikuu prinsessajuhlat, talvi lastensynttarit, lasten synttarit, tyton synttarit, 1v, 1v Perhe toteutti itse tarjoilut juhliin, ja myos gluteeniton ruokavalio.

Livingspace: Sisustaminen - Sisustusblogit ja ideat

19. Tammikuu Sisusta Siis-Enne haastoi blogissaan ihmiset ideoimaan ja suunnittelemaan hanen remontoimansa yksion. Pakkohan tahan oli ottaa osaa, silla. Etsitko inspiraatiota kotiisi? Oikotie.fi Sisustus tarjoaa tuhansia sisustuskuvia, uusimmat sisustustrendit, sisustusideat, -brandit ja sisustustuotteet. 26. Elokuu Sisustus. MokkiPiha. Niksinurkka. Pintaremontit. Ulliksen loydot. Kotiin. ammattilaisen apuun ja tilasi yksion tilaratkaisujen suunnitelman.

7. Helmikuu Vaikka se on vain yksio, siita voi poimia korillisen hyvia ideoita. avokeittio Ilman tekstiiliyksityiskohtia tama sisustus olisi melko karu. Tuolien. Indiedays tarjoaa 500 laadukasta blogia samalla sivustolla. Poimi parhaat ideat ja loyda uudet trendit!. 30. Marraskuu tositoimiin. Katjan yksio kaipasi paitsi varia, myos sailytystilaa, jota yksioissa ei tunnetusti ole koskaan liikaa. Lue lisaa aiheesta Sisustus. 5. Syyskuu Laita se poyta keskelle huonetta, ja suunnittele muu sisustus Tosi hyva jakaa vinkkeja yksion sisustamiseen, niita moni kaipaa ja etsii netista. 23. Heinakuu 2005 Kertokaahan hyvia sisustusideoita tassa olen yksioon muuttamassa piakkoin ja kaikki erikoiset ja hauskat ideat ovat tervetulleita =) 34m^2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.