torstai 18. joulukuuta 2014

Sauna mustaksi

Tumman saunan taikaa - Suomela

15. Huhtikuu :)Ja meilla on niin surkee valaistus veskissa / saunassa, etta mustalta kylla nayttaa, jos ei tarkkaan ala kyylimaan suurennuslasin knassa). 16. Tammikuu Otetaan pari purkkia mustaksi savytettya saunasuojaa ja ryhdytaan hommiin. Our city apartment sauna needed some kind of makeover. 30. Maaliskuu Muistan, kuinka suostuttelin perhetta kesapaikan remontin yhteydessa maalaamaan saunan mustaksi. Lopputulos - mustat seinat ja vaaleat.

29. Kesakuu Kyseessa oli siis rivitaloasuntomme saunan maalaaminen sisalta. Molemmat koimme, etta saunamme oli entisessa olomuodossaan hyvin. Tamperelainen perhe rakennutti uuteen taloonsa mustaksi kasitellyn saunan ja kruunasi sen tyylikkaalla Iki-kiukaalla. Lue lisaa!. 22. Joulukuu Meilla ihan vaalea perus sauna ja haluisin sinne eloa. Miettiny et tuleeko liian. Penen saunammr katto ja lauteet mustaksi ja seinat seka. 31. Tammikuu Niin etta sauna ei ole vain vaaleaa puuta, mutta ei myoskaan ah niin Ja ei muuta kuin hakemaan kaupasta yksi purkki valmista mustaa ja. 10. Tammikuu Saunan suunnittelu oli yksi helpoimmista jutuista! Me olimme paattaneet jo kauan sitten, etta haluamme mustan saunan ja lauteiden mallikin oli. 4. Syyskuu Nyt on lahes mustat seinat ja vaaleat puiset lauteet. Olen kylla todella Kun sauna oli tyhjennetty lauteista, pesin paneeliseinat myos tuolla. Sisapuoli verhoiltu manty/kuusilaudalla ja seinat, lattiat ja katto kasitelty mustaksi. Lauteet U-malliset, mantypuusta, syvyys 150 cm, leveys 160 cm ja korkeus. 1. Elokuu Noh nyt kun olen tarkemmin ajatellut asiaa, olen luopunut tasta ajatuksesta. Mustaksi vahattu sauna on kylla hieno! Mutta koska meidan sauna. Legend-lasiovi. Legend-lasioven ulkonako liittyy nimensa mukaisesti rustiikkisiin Legend-kiukaisiin. Oven karmit ovat mustaksi savytettya mantya, ja kahva on. GlassHouse valmistaa lasiovia, karkaistua lasia ja erilaisia lasisia ratkaisuja monenlaisiin kayttokohteisiin. GlassHousen tuotteista 80% menee vientiin, josta. Loytyyko sinunkin kotoasi kulahtaneen keltainen sauna? Valmiiden varien mustan, valkoisen ja harmaan lisaksi suojavahan voi savyttaa haluamallaan varilla. Saunan lauteet uusiksi Liberon Kuultomaalilla 250ml. Share |. Spriipohjainen kuultomaali antaa tasaisen ja kestavan lopputuloksen kaikille puupinnoille. 29. Heinakuu Mustan Barbaarin ja Prinssi Jusufin terveiset Olli Immoselle: Tule meidan Hyvanen aika, tule meidan kanssa saunaan niin tekstin luonne. 14. Kesakuu Taysin mustaa saunaa kuitenkaan en haluaisi ja saunan savyjen kanssa tulee ottaa huomioon kylpyhuoneen puolikin, silla katto tulee olemaan.

Moderni valkoinen koti: Sauna pohdintaa

Sauna edustaa suomalaisia perinteita, rauhallisuutta ja laheista luontosuhdetta. Oksa musta- ja Savu-oven karmi ja vedin on laadukasta mustaksi savytettya. Koska suomalainen sauna on kunnia-asia, olemme rakentaneet malliston yhdessa Sauna: Paneeli 120 mm levea haapa STS-profiililla, varjatty mustaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.