maanantai 15. joulukuuta 2014

Klassinen tyyli

COMME D'HABITUDE: FRENCH STYLE

Jostain kumman syysta klassisen miesten tyylin tuntemus on liki kadonnut maastamme 50-luvun jalkeen. Keikari pyrkii tuomaan sen takaisin, Raivio lupaa. 26. Toukokuu Valokuvaaja Anu Sundell ottaa ylioppilaskuvaa Jussi Nisulasta. Jussi Nisula piipahti lakkiais- ja paasykoekiireiden keskella valokuvaaja Anu. 6. Huhtikuu Nakokulma Miksi klassisessa miestentyylissa jopa isoisiemme aikalaiset nayttavat yha ajattoman hienoilta, ja 1980-luvun olkatoppamiehet taas.

1. Lokakuu Poikkeuksia on tietenkin, mutta esim. pojat ovat ruvenneet tyylikkaammiksi, tytoilla on semmonen hieno klassinen tyyli, neulepaitoja, jakkuja. 18. Toukokuu Kaikenkaikkiaan klassinen tyyli on elegantti, arvokas ja tekee naisesta kuin naisesta nayttavan nakoisen. Allaolevissa kuvissa aiemmassa.

18. Maaliskuu Todella kiva klassinen tyyli sinulla :)Tykkaan nykyaan itsekin juuri tuollaisista perusvaatteista ja klassisen simppeleista ja tyylikkaista asuista. 2. Maaliskuu Usein pelkistetty naisellinen kaunis tyyli. Puhtaan ja raikkaan oloinen. En osaa kuvailla, klassisen kauniita vaatetuksia voi olla monenlaisia. 25. Joulukuu Kulunut vuosi on poikinut Taloussanomiin viitisenkymmenta kolumnia klassisen miesten tyylin saloista: kankaista, yksityiskohdista, malleista. 23. Heinakuu Klassinen tyyli on muodollinen, hillitty ja rauhallinen. Klassisen tyylin kaikki elementit ovat yhdenmukaisia ja sopivat toisiinsa saumattomasti. Yritys harjoittaa tyylikalusteiden maahantuontia ja myyntia. Han miettii, onko kirjallisuuden tyyli sanoman sisallon vai muodon vaihtelua? Sen kalevalamitta, nelipolvinen trokee, on klassinen suomalainen tyyli rakentaa. Antiikin Kreikan kauneusihanteista tuli renessanssin henkiin herattamana myos eurooppalaisen ihmisen kauneusihanteita. Klassinen tyyli nakyy toistuvasti. 23. Tammikuu Myos upeat kattokruunut ja nayttavat takat kiehtovat. Klassinen tyyli tuo yksinkertaisella runsaudellaan kivaa vaihtelua skandinaavisen ja. Antiikin tyyliin perustunut palladiolainen arkkitehtuuri oli hallinnut brittilaista Etenkin museot sopivat klassiseen tyyliin, naista tunnetuimpana esimerkkina.

Silla tarkoitetaan yleensa Rooman ja antiikin klassisen Kreikan taiteen ja kirjallisuuden Kirjallisuudessa pyrittiin muodon ja ilmaisun selkeyteen seka tyyliltaan. 16. Syyskuu Paivan tyylin tarjoilee Gucci. Tyyli koostuu pitkasta vaaleasta trenssista ja muista klassikkovaatteista ja -asusteista. Yhdista asuun varip. Kauniit ikkunat, jotka taydentavat kotisi harmonista ja kodikasta tyylia. tunnelmaa edustava klassinen tyyli kutsuu nauttimaan kotisi lampimasta tunnelmasta.

Tyylin pohdintaa - Opetushallitus

14.11. Klassismin ilmaisu: tyylit, ilmaisulajit, topokset 21.11. Klassismin muodonta: periodista sonaatin ekspositioon 28.11. Klassinen sinfonia ja konsertto 5.12. Hii-ohoi! Nain raikastat klassisen merimiestyylin. Pia Hollo. 14:00 21.4.2015. Thakoon/Leena Aro. Perinteiset seilorikoltut eivat ole enaa vain pikkutyttojen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.