torstai 18. joulukuuta 2014

Gojuttago

55 Kg:n tavoittelijat - Vertaisryhmat - Kiloklubi

Taalla on Jutan sapuskoja ruodittu aiemmin: viewtopic.php?f=60t=46312. mvh, jag. Ylos. Sivu 1/1, [ 2 viestia ]. Etusivu » Kehittyminen ». 2. Huhtikuu Kuten olen jo aiemmin todennutkin, niin mina ja kolme hyvaa ystavaani aloitamme yhteistuumin talla viikolla Superdieetin ja pidamme samalla. 29. Maaliskuu Mitapa tassa muuta sanomaan kuin etta tasta se alkaa! Ei enaa mitaan tekosyita tai saamaattomuutta, nyt on sen verran fatso olo, etta on.

11. Toukokuu Here we goooooO. Lisasin tan noudattamani gojuttago-blogin (http://www. gojuttago.com/?m=201005) haastedieetin tannekkin, silla itse kaytan. Siita GOJUTTAGO dietista, painoa lahti jotain 2kg, mutta sitten annoin menna taysilla viikonlopun, joten samoissa painoissa ollaan kuin ennen sita diettia. 10. Elokuu Jossain vaiheessa naita Go Jutta Go- ja Go Fat Go-dieetteja oli kevaisin ja syksyisin ja ne olivat ilmaisia. Dieetti kesti nelja viikkoa ja piti. Jutta Gustafsberg dieetti. Ohjeet suosittuun Go Fat Go dieettiin. Lue tiivistelma ruokavaliosta nyt!. 26. Tammikuu Kuluneen viikon tunnelmia: Jaakaapin ovessa komeilee ties monettako kertaa GoFatGo:n ruokaohjeet. Talla kertaa paatin onnistua. 30. Huhtikuu Go Jutta Go on kasittaakseni ollut muutama vuosi sitten jo ilmainen ja saatavissa netista laillisin keinoin. Mikali ei, niin kylla lakimies yhteytta. 25. Elokuu Minua pyydettiin laittamaan tanne Go Fat Gon ruokavalio, joten laitan sen nyt naisten kohdalta. Tama ruokavalio on koko neljalle viikolle (saa. 2. Heinakuu Olisin ihan mielenkiinnosta kysellyt onko kukaan taalla noudattanut kyseista dieettia tarkalleen tai sita soveltaen.itse paatin kokeilla paivan ja. 5. Toukokuu olen seurannut Jutta Gustafsbergin edesottamuksia myos FitFarmin nettisivujen, gojuttago.comin ja Jutan omien Facebook-sivujen kautta. FAST-TV: GoJuttaGo 4 viikon haaste: treeni 1. www.gojuttago.com 4 viikon haaste: Viikon 1. treeni. © FAST-TV. 2:12 MEITSI(EIDE)N TREENI Tessa ja. 13. elokuu Joku tossa ehtikin viime viikolla kysella Go Fat Go- postausten peraan ja nyt sita sitten olisi tulossa ja vielapa kaksi viikkoa kerralla! :) Teilla. 25. Toukokuu Jutta Gustafsbergin GoFatGo-dieetti sai hyvaksynnan lihavuustutkija, professori Kirsi Pietilaiselta. Jutan superdieetin yksinkertaiseen versioon. 4. Huhtikuu Nyt tata gojuttago -ruokavaliota tohon asti. Ens viikonloppuna saa sit herkutella, koska sitten pitais olla 10 viikko ilman (kohtuudella ofc!. Fitnessmallit Bikini fitness (http://www.gojuttago.com/?p=1137) Olen paatuomarina Fitnessmalli-kisassa (http://www.fitnessmalli.fi/), jonka.

Jutan ja Bullin dieetti - Kalorilaskuri.fi

6. Tammikuu Jeeej huomenna se alkaa Go Fat Go dietti! Odotukset tuloksille ovat hyvin suuret ja toivon, etta tama dietti toimii. Silla olen kokeillut monia. 22. Heinakuu food friends gluteeniton gofatgo gojuttago gstring haaste hampuri happy. GoJuttaGo - day 25. ihan kuin olisi lomalla. gojuttago - days 24.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.