perjantai 7. helmikuuta 2014

Seinavalot

Tyylikas KIPSI -valaisinsarjan kahva -seinavalaisin 3W lampulla. Valaisin valaisee seka yla- etta alapuolelta luoden tunnelmalliset valokeilat. KIPSI - valaisimet. STAR WARS -seinavalo Star Wars -seinavalomiekka, jossa on 9 varia.Lisavaria huoneeseen!Kun taman superhienon Star Wars -seinavalon irrottaa, sita voi. 20. Joulukuu Osa valoista on jo asennettu asuntoon, ja vitsi oon tyytyvainen etta paatettiin laittaa makkariin seinavalot. Kyseessa on Astro Lightingin “Mosto”. Energiailtaan Porvoossa 13.3. Olet taalla: Etusivu ». Tuotteet- PlayGreen verkkokauppa ». Valaistus ja tarvikkeet ». Valaisimet ». Seinavalo musta E27. Kiilloitetusta messingista tehty seinavalo. Tassa seinalle ripustettavassa lampussa on yhdistetty kaytettavyys ja klassinen suunnittelu. Lamppu sopii taydellisesti. Cariitti kuituvalot tai seinavalot Ketoselta. Saunatarvikkeita Pinetalta, niin Pinetan omat kuin Ratia-mallit seka Opan kiulut, kauhat ja mittarit. Tekstiileja saunaan. Kohteiden korostamisen lisaksi valaisin toimii hyvin mm. lukuvalona. Seinavalo on helposti suunnattavissa ja se on himmennettava. Selkealinjainen seinavalo. VALONHEITIN LED 10W 12V LIIKETUNNISTIMELLALaadukas liiketunnistimella tuleva LED-valonheitin 12V-jarjestelmille. Sopii sisa- ja ulkokay.

STAR WARS -seinavalo - BR-Lelut

23. Elokuu Plafondi ja seinavalo 80-luvulta.Seinavalo on kayttamaton.10e/kpl +pk. Sponsoroitu: Lunasta kotiisi Fortum-sahkotarjous, saat 50 euron. Tyylikas, pelkistetty ulkovalaisin seinaan. Valaisin piristaa rakennuksen seinaa epasuoralla valaistuksella. Seinavalaisin on kooltaan lahes huomaamattoman.

Ferm Living Tapetti vareissa Keltainen/ruskea kategoria Koti

Uusi vari- ruskea- on toiselle ajalle tyypillinen variaatio yksivaripainatuksesta. Tapetti on painettu vanhalla liimavaritekniikalla muovipinnoittamattomalle. Sugar tree tapetti, harmaa/ruskea, Majvillan. Sugar tree Helppokayttoista non woven -kuitutapettia – levita vain liima seinaan, kohdista kuvio ja asenna tapetti. Laaja valikoima laadukkaita tapetteja.

Vallila Kompassi -tapettimallistoon kuuluvassa Kelohonka-kuitutapetissa humisevat suomalaiset kelohongat. Kuosin on suunnitellut Tanja Orsjoki. Ferm Living Tapetti vareissa Keltainen/ruskea kategoria Koti - Kuviolliset - Ellos. Tuotetiedot. Tapetti Uni Yksivarinen Ruskea. Ruskeanharmaa strukturoitu vinyylitapetti, jossa on paperinen takapuoli. Liisteri levitetaan suoraan tapettiin. Non-woven-tapetti, rullakoko 0,53 x 10,05 m. Non-woven-tapetti, jonka rullakoko on 11,2 x 0,53 m. Kuvion korkeus 53 Kuitutapetti 4985-4 Kelohonka ruskea. 31. Heinakuu Myydaan Ideco Kosy -tapetti, jossa tummasuklaan varisella pohjalla maitosuklaan varisia kukkia. Katso oheisesta kuvasta malli (kuvassa varit. Kirjastotapetti Ruskea F923-38. Hinta: 29,00€/rulla. Rullakoko: 0,53 x 10,05m. Tuotekoodi: F923-38. Materiaali: Paperi, Vinyyli. Toimitusaika: 5 arkipaivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.