torstai 20. helmikuuta 2014

Lammitin koirankoppiin

Rintamamiestalo.fi katso viestiketjua - Koiran rintsikan

Ajatuksena olisi pistaa ns. paivaasumukseen lammitin, jotta koirat voisivat Koirankopin lammittimena on kaytettava elainsuojiin hyvaksyttya. ADAX -lammitin koirankoppiin Adax VPH1 (200W) lammitin koirankoppiin turvaa koirasi mukavuuden paukkupakkasillakin! Seinaan kiinnitettava, napparan. Koirankopin lammitin. Adax koirakopin lammitin soveltuu lemmikkien ulkotilojen lammitykseen. Lammitin on koiralle turvallinen eika koira pysty polttamaan.

Laadukas Adax koirankopin lammitin edullisesti Koiravaruste.fi verkkokaupasta. Termostaatti lammitin koirankoppiin on turvallinen tapa tehda koirankoppi. Joskus olen kuullut etta olisi auton tarvikepenkinlammittimesta tehty lammitin koirankoppiin. Etuna olisi se ettei menisi kuin 12v tuonne koppin. Nykyisessa kopissa ajokoiralla on nyt normaali koirankopin lammitin jonka ostin valiokoiravarusteelta, joka toimii kylla ihan ok. Mutta talle. Yhdella Alson koirankopin lammittimella pitaa lampimana noin 2,5-3,5 Kuution koirankopin. Tahan tietenkin vaikuttaa seinien,lattian ja katon eristevahvuudet. Koirankopin lammitin. Tuotenro: 7040667701028 Soveltuu pakkasvahdiksi ja erinomaisesti koirankopin lammittamiseen. Lammityselementit ovat suojattu niin. Adax Koirankopin lammitin on laadukas ja toimiva koirankoppiin soveltuva lammittaja. Turvallinen Adax Koirankopin lammitin kiinnitetaan seinaan ja on. Muuntajan ja lammittimen valinen sahkokaapeli ei kuulu toimitukseen, siihen kaytetaan 1,5 mm2 kumi- tai muovikaapelia. 70w lammitin: Koirankopin sisatila alle. Koirankopeissa yleisemmin kaytetyt lammitysmuodot ovat sahkopatteri -, kattoja Hyvin asennettuna ja huollettuna perinteinen lammitin, jossa on termostaatti. Valio Koirankopin lammitin, Koirankopin lammitin soveltuu kotielainten ulkotilojen lammitykseen.- Sisaltaa 5m liitosjohdon- A. Adax VPH1 (200W) lammitin koirankoppiin turvaa koirasi mukavuuden paukkupakkasillakin! Seinaan kiinnitettava, napparan kokoinen patteri on varustettu. Lahetetty: La 30.12.2006 10:44 Viestin aihe: Koirankopin lammitys? Vastaa lainaamalla viestia. Millaiset lammitykset teilla on koirillanne kopissa? Meilla koiran. Lampo on luonnollista sateilylampoa (esim. aurinko, takkatulen loimu) ja elaimet mieltavat sen mukavaksi. Lammitin asennetaan kattopinnoituksen alle suojaan. 7. Kesakuu Loyda Lucciola IP65 koirankopin lammitin parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Hintaseuranta.fi. Koirankopin lammitin soveltuu kotielainten ulkotilojen lammitykseen. Sisaltaa 5m liitosjohdon. Alhainen pintalampotila. Teho 200W. Mitat 330mmx280mm.

Kymppi 4/06 FI - Sivu 12 - Digipaper.fi

Lucciola IP65 koirankopin lammitin. Teho 150W-200W - tunnistin, eli lammittaa vain kun Musti on paikanpaalla. Lampo ohjautuu koiraa kohti, eika karkaa. 26. Elokuu Adax merkkinen Koirankoppi lammitin.Malli: VPH 102Teho: 200WOta yhteytta ma -pe klo 09-17 valilla ja pyyda lisatietoja tuotteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.