torstai 6. helmikuuta 2014

Hetken maailma on tassa

PistePiste erottuu muista omaperaisella laulusoundillaan -

PistePiste – Hetken maailma on tassa Jenni Vartiainen - Mina sinua vaan. Pete Parkkonen - Maailma mua vastaan. Jonne Aaron - Yksin. Roope Salminen. Elan sut uudestaan, Viljaa, Yksinkertaista, Hetken maailma on tassa, Vetta kammenella, Hengittaa, Yksinaisyyden haudalla, Liimataan, Seinaruusu, Kakofoniaa. 17. Kesakuu PistePisten tuorein single on nimeltaan Hetken maailma on tassa.

10. Syyskuu The album Hetken Maailma On Tassa by Pistepiste with lyrics and videos. 24. Kesakuu Hetken maailma on tassa –kappale on uusin single PistePisteen syksylla julkaistavalta debyyttialbumilta. Videolla sukelletaan kesaisiin. 2. Syyskuu 30. paiva elokuuta julkaistu esikoisalbumi Hetken maailma on tassa on taynna herkkaa ja omasta elavasta ammentavaa poppia. PistePiste on. 1. Heinakuu HETKEN MAAILMA ON TASSA. rottis. hiekkaveistoksia, syomassa vohveleita/ harjupavilijonki. shoppailemassa. PistePiste - Hetken maailma on. 29. Elokuu En ookkaan veila kertonut teille viime perjantain nasuista. Oli sairaan hauskaa, mutta samalla tosi tosi likasta hommaa!! En edes haluu tietaa. 23. Heinakuu Se ei ollut yhtaan pohkeen takana (nyt on kylla maailmankirjat sekaisin) ja liikkui tosi elastisesti. Myos itselle istuntatunti teki hyvaa ja loytyi taas. PistePiste. Kuvaus: Hetken maailma on tassa. Tilaa tuote lahettamalla tekstiviesti WAITO HEMA numeroon 17295. Tarkista tuotteen sopivuus puhelimeesi. 28. Joulukuu Moikka, oon 16- vuotias lukion ykkosta kayva sporttinen tytto Joensuusta. Harrastuksiini kuuluu kaikenlainen liikunta. Ns. virrallista harrastusta. 21. Heinakuu Tasta kisasta inspiroituneena aloin mietia itselleni neljaa lomamuistoa Laitoin Spotifysta soimaan ”Hetken maailma on tassa”-biisin ja annoin. 30. Tammikuu Tassa kun ynnaillaan nuita summia, niin tulokseksi tulee lentojen kanssa yli. Niin, taman hetken meidan maailma oli naissa tunnelmissa ja. PistePiste – Hetken maailma on tassa. Ohjaus / tuotanto: Jukka Lariola Kuvaus / leikkaus: Thorbjorn Ljungeld. 00:00. 04:51. 04:51. Like. Share. Chebaleba feat. Sunnuntai 30. kesakuuta. hetken maailma on tassa! Yks mieleenpainuvimmist hetkist mun elamas tulee olemaan taa paiva, konfirmaatio ja rippijuhlat! must. 5. Syyskuu Sama Islannin tulivuori eli Bar?arbunga purkautui rajusti vuonna 1477, jolloin Islanti oli jo asutettu. Tuo purkaus on luokiteltu. 19. Kesakuu Helsinki oli hetken maailman napa ja samalla soi Marilyn – Etyk-kesa Tassa vaiheessa Suomi-rock alkoi jo jattaa taakseen teinivuosia, mutta.

Hetken maailma on tassa

Hetken maailma on tassa. PistePiste · Hetken maailma on tassa. PistePiste. Hetken maailma on tassa, 3:14. Vauvoja - Acoustic. Kasmir , SAARA · Vauvoja. 3. Maaliskuu Poydan nurkassa odottelevat koulupaperit ja esseenkirjoitusohjeet eivat houkuttele aloittamaan minkaan luontoisia kirjoitustehtavia. Noh, tassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.