tiistai 2. huhtikuuta 2013

Sasu saunasuoja

Tikkurila Supi Saunasuoja Ep 2,7l - Prisma verkkokauppa

29. Lokakuu Supi saunasuoja. Saunamme oli aika pliisu vaaleine seinineen ja lauteineen. Toki haluaisin uuden saunan uusine lauteineen. Lisatietoa sasu saunasuoja. Tulokset 8 eri hakukoneesta!. 2. Tammikuu saunat on usein kasitelty sasu saunasuojalla tms ennenvanhaan (siis n. 30v sitten) joten niihin kannattaa vetasta savytetty supi saunasuoja!.

16. Syyskuu Ei hyva ihme oljya Jos haluaa voi lauteet suojata Supi saunasuojalla, mutta ala hyva ihminen laita oljya. Tyotehoseura, eika rakennuttajat. Tikkurila Supi Saunasuoja Ep 2,7l. Kirjoita arvostelu. Kirjoita arvostelu. Seuraa tuotetta. Tikkurila Supi Saunasuoja Ep 2,7l. Tikkurila - Tikkurila Supi Saunasuoja. 14. Huhtikuu Tikkurilan Supi Saunasuoja on kosteiden sisatilojen pintakasittelyaine, joka muodostaa likaa ja vetta hylkivan pinnan. Se sisaltaa. Tikkurila Supi Saunavaha 1l Musta. Tikkurila Supi Saunavaha 1l Musta. Tikkurila - Tikkurila Supi Saunavaha 1l Musta. Hintaa ei saatavilla. Hintaa ei saatavilla. Supi Saunavaha HARMAA. TYYPPI. Luonnonvahaa sisaltava suoja-aine sisakayttoon. SOVELTUVUUS. Saunan puupintojen pintakasittelyaine, joka imeytyy. Kirkasta Supi saunasuojaa vain tarvittaessa. Tee toinen kasittely ohentamattomalla kirkkaalla tai savytetylla. Supi saunasuojalla. Hio pinnat tarvittaessa kevyesti. 23. Lokakuu maalissa onkin mukana apu- liuottimia. Sasu-saunasuoja on vesiohenteista muovia, pe- riaatteessa samaa kun liimana kaytetty Eri Keeper. 15. Huhtikuu Eilen illalla laitoin yhden kerroksen hiilen savyista saunavahaa saunaamme. Markana se oli aika tumma, lahes musta. Nyt kuivuttuaan. Tikkurilan valikoimasta loytyy kuitenkin savytettava Supi Saunavaha, jonka soveltuu loylyhuoneen kaikkien pintojen kasittelyyn. Valmiiden varien mustan. Pese Supi Saunasuojan, Supi Laudesuojan ja Nostalgia Unikkooljyn tyovalineet Pensselipesulla tai saippualla ja vedella. Huuhtele hyvin. Poista pinnoilta lika. Kaverin asunnossa jatettiin vanhaa tiiliseinaa nakyviin ja se kasiteltiin sasu saunasuojalla. Pinta nayttaa miellyttavan himmealta, alkuperaisen. 16. Kesakuu Supi Saunavaha on erinomainen luonnonvahaa sisaltava, puuhun imeytyva suoja-aine kosteiden tilojen seiniin, kattoihin ja lauteisiin. 27. Toukokuu Kasittelin seinat ja katon Supi Saunasuojalla, joka savytettiin valkoiseksi ja lauteet valkoisella Supi Saunavahalla. Taysin valkoista lopputulosta. 8. Helmikuu Siskolla on samassa tilassa myos suihku ja sen takia seinaan laitettiin viela Sasu saunasuojaa, se tekee pinnasta vetta hylkivan (ja sekin.

Saunan savytys Tikkurila Supi-saunavahalla savy Hiili - Oma

31. Tammikuu Selvittelin, etta Supi Saunavaha soveltuu hyvin saunamateriaalien kasittelemiseen. Silla saa kasitella seka seinat, katon etta lauteet, ja vahaan. 20. Toukokuu Mattapintainen lakka tai supi saunasuoja siihen paalle. etta meilla on raakabetoni seina kasitelty harmaalla saunasuojalla kahteen kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.