perjantai 5. huhtikuuta 2013

Moller tupla

Moller Tupla mansikanmakuinen kalaoljy 48 kapselia

Moller Tupla sisaltaa terveyden kannalta tarkeita omega-3-rasvahappoja seka D- , A- ja E-vitamiineja. Vuonna 1995 Moller toi ensimmaisena Suomen markkinoille kalaoljyvalmisteen, Moller Tuplan, jonka kahden kapselin paivaannoksesta saa paivittain. 4 Paivaa sitten Moller Tupla 160 kaps. -juhlavuoden saastopakkaus. Terveystuotteet - Moller Tupla 160 kaps. -juhlavuoden saastopakkaus. Tilapaisesti loppu.

Moller Tupla sisaltaa terveyden kannalta tarkeita omega-3-rasvahappoja seka D- , A- ja E-vitamiineja. Suomen suosituin omega-3. Pakkauskoko 150 kapselia. Moller Tupla mansikanmakuinen on rakenteeltaan pehmea ja mansikalta maistuva kalaoljy-vitamiinikapseli. Paivaannoksesta saat valttamattomien omega -3. Monipuolinen Moller Tupla koko kehon hyvinvointiin. Sisaltaa terveyden kannalta tarkeita omega-3-rasvahappoja seka D-, A- ja E-vitamiineja. Pitkaketjuiset.

, A- ja E-vitamiineja. Pitkaketjuiset omega-3-rasvahapot ovat tarkeita sydamelle. Oon kuullu etta mollerin tupla parantaisi jotenkin ihoa?pitaako vaite paikkaansa ja onko muutenkaan jarkea syoda jotain mollerin tuplaa?mulla on kylla f. Monipuolinen Omega-3-kalaoljy-vitamiinikapseli. Moller Tuplassa on tarkean kalaoljyn lisaksi A-, D- ja E-vitamiinia. Valmiste on hyvaksi sydamesi ja elimistosi.

23. Helmikuu Onkohan alkuraskaudessa mitaan haittaa, kun olen paivittain ottanut moller omega 3:sta? ja nyt luin, etta siita voi olla haittaa raskauden aikana. Moller Tupla sisaltaa terveyden kannalta tarkeita omega-3-rasvahappoja seka D- , A- ja E-vitamiineja. Pitkaketjuiset omega-3-rasvahapot ovat tarkeita sydamelle. Moller Tupla omega 3 100kaps 90g. Annostus 2-3 kaps/vrk. Annostuksen sisaltaman maaran osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Ainesosat, Tiivistetty kalaoljy (triglyseridit), liivate, kiinteyttamisaine (glyseroli),DL- alfa-tokoferyyliasetaatti (E-vit.), aromit (vanilja, vanilliini),retinyylipalmitaatti. , A- ja E-vitamiineja. Pitkaketjuiset omega-3-rasvahapot ovat tarkeita sydamelle.

Moller Tupla sisaltaa terveyden kannalta tarkeita omega-3-rasvahappoja seka D- Kirjoita arvostelu. Seuraa tuotetta. Moller Tupla 160 kaps. -juhlavuoden saastopakkaus. Terveystuotteet - Moller Tupla 160 kaps. -juhlavuoden saastopakkaus. 31. Joulukuu Moller Tupla. Uusimmat tutkimukset osoittavat, etta omega-3-rasvahappojen seka rasvaliukoisten vitamiinien nauttiminen lisaa vastustuskykya.

MOLLERIN TUPLA 100 kaps - POISTOTUOTE - Suomiapteekki.fi

Apteekin Moller. Moller Tupla. Moller Kalanmaksaoljy. Moller Omega Twist Moller-tuotteissa omega-3-rasvahapot ovat juuri tassa luonnollisessa muodossa. 11. Lokakuu En tajua mita eroa on Mollerin kalaoljytuotteila Omega-3 ja Moller Tupla? Onko ao. Omega-3:sta yleensakaan mitaan hyotya - miten se on va.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.