maanantai 1. huhtikuuta 2013

Leeko pelit

Lego pelit - Pelaa ilmaista online-pelia. Taalla voit pelata Lego pelit ja lisaa ilmaisia peleja!. 24. Kesakuu Nyttemmin brittilaisen Traveller.s Talesin Lego-pelit ovat muuttuneet jo lahes peruskauraksi. Lego-peleja ei tehda edes vuosipaivitystahtiin. Lego-pelit ovat riippuneet myyntitilastojen karjessa vuodesta toiseen ja teemoina on nahty ihan kaikkea Batmanista Rock Bandiin ja Indiana Jonesista Pirates of. Rosvojahti on kaynnissa! Ensimmaista kertaa suositut LEGO City -ajoneuvot ja leikkisetit heraavat henkiin videopelimuodossa LEGO City Undercover -pelissa. LEGO Star Wars II yhdistaa hauskat LEGO hahmot eeppiseen alkuperaisen Star Wars trilogian tarinaan. Pelissa seikkaillaan elokuvista tutuissa maisemissa. 20. Elokuu Minotaurus on ensimmaisia Suomeen ehtineita Legon lautapeleja. Peli paasi Vuoden peli -kisassa finaaliin lastenpelien sarjassa. Lego-pelien. 31. Toukokuu Tekisi mieli ostaa pojalle, joku toinenkin lego-peli, mutta oon aika tarkka noista ikarajoista. Mielipiteita kaipaisin teilta, joilla ko. peleja on. Bruce Lee eli Lee Jun Fan syntyi San Franciscossa vuonna 1940. Hanen Pelin vetonaula on Bruce Lee –symboli, jonka arvo korostuu sen pyorahtaessa esiin.

Lego Jurassic World paketoi nelja dinosauruselokuvaa yhteen

26. Elokuu Lego-pelit tahdittavat taman viikon pelialennuksia pleikkarille. Teksti: Leevi Rantala. Julkaistu 26. elo kello 17. The LEGO Movie Videogame kulkee samoilla raiteilla kuin kaikki muutkin, hyvinmenestyneet Lego-pelit. Teknisesti peli nayttaa samalta kuin kaikki muutkin.

NetAnttila - Mp3-soittimet ja iPod - Radio/cd/mp3-soittimet

Nyt myynnissa 100% vedenkestava 4GB muistilla varustettu MP3 soitin/FM radio, johon voit ladata lempimusiikkia ja kuunnella sita vaikka uidessa, sukeltaessa. Gigantista laajin valikoima MP3-soittimia. iPod, Sony ja muut MP3-soittimet takaavat musiikkinautinnon. Se nyt vaan on tyhmaa maksaa liikaa. Auton yllapidossa on tarkeaa, etta siihen ostettavat tarvikkeet ja komponentit ovat laadukkaita. Halpa-Hallin autotarvikevalikoimista paaset valitsemaan monien.

E-villessa nayttaisi olevan tarjolla mielenkiintoinen mp3-soitin: Monet halpavalmistajat tekevat soittimia, joiden muotoilu on vahintaankin yhta tyylikasta kuin. Tilaa Mp3-soittimet ja iPod edullisesti NetAnttilasta. Toimituskulut 0 euroa noutaessasi tavaratalosta. 3. Toukokuu Tietokoneisiin ja Internetiin liitettavista digitaalisista viihdetuotteista tunnettu Creative Labs julkisti tanaan ZEN Stone -soittimen, joka on. Kompaktin kokoinen mutta riitavan tehokas CD-radio kasettisoittimella, MP3 - toistolla ja FM-virittimella. Soittimessa on lisaksi aanen sisaantulo, joten kaiuttimet. Grundig GX-33 autosoitin Bluetooth, RDS, USB, MP3, AUX. Laadukas Grundig. Pioneer FH-X720BT 2DIN CD/USB/MP3 autosoitin. Tama autostereo on. MP3-soitinta minulla ei ole ollenkaan, jos ei jotain lehtitilauksen mukana tullutta painaa 70 g, tuo linkin kannykka olisi lahes 100 g, kun taas MP3-soitin vain 28 g Hyva ja halpa, mutta viela aika tuntematon merkki SoundMagic tekee hyvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.