tiistai 2. huhtikuuta 2013

Lasten pituusmitta

Kids Concept Star -pituusmitta, valkoinen vareissa kategoria

Pituusmitta Harpenden Infantometer. Harpenden Infantometer on erittain tarkka lasten pituusmitta, joka on erityisesti suunniteltu vastasyntyneiden. Kateva kannettava lasten pituusmitta. Ominaisuudet: Pituuden mittaus: 80-185cm. Tarkkuus: 0.1cm. Kompakti kokonaisuus. Nakotesti Yovalo Lampomittari. Kaunis pituusmitta, joka auttaa seuraamaan pikku autoilijan kasvua aina 160 cm asti. Pituusmitassa on 4 paikkaa valokuvia varten.

Ainu pituusmitan avulla voi seurata lapsen pituuden kehitysta aina 140 cm asti. Mitassa on kaksi pikkupupua mukana, joiden avulla lapsen pituuden voi merki. Kids Conceptin puinen pituusmitta. Pituusmitassa on 4 kehysta lapsen valokuville. Mitta-asteikko 70–160 cm. Keskella on sarana, joten mitan voi katevasti. Harpenden Stadiometer on seinaan kiinnitettava pituusmitta. lisatietoja. kpl. 1984 ,00 € Kateva kannettava lasten pituusmitta. lisatietoja. kpl. 74,40 €. Baby Art -pituusmittaan tallennat persoonallisesti lapsesi kasvuun liittyvat muistot. Pituusmitan kehyksiin voi laittaa kuvia lapsesta ja tehda kadenjaljesta. Koristetarra, pituusmitta. IKEA FAMILY - 402.316.16. ME-koodi: Taman hauskan mitan avulla on helppo seurata lapsen pituuskasvua (140 cm:iin asti). 27. Heinakuu Lastenhuoneen sisustukseen puinen pituusmitta seinalle.Piispanristi/Harittu. 3. Huhtikuu Helppo asentaa ja helppo poistaa, ei jata pintaa tahmeaksi. Sisustustarra on korkealaatuinen itseliimautuva muovi (PVC) tarra, joka on helposti. 4. Huhtikuu Helppo asentaa ja helppo poistaa, ei jata pintaa tahmeaksi. Sisustustarra on Baby Artin pituusmittaan voit tallentaa ihanalla tavalla muistot lapsen kasvaessa. Pituusmitan kehyksiin voi laittaa kuvia lapsesta ja tehda kadenjaljesta vedokset. 18. Syyskuu 68 prosenttia terveista ja normaalipainoisista lapsista sijoittuu valille -1 - +1 Poytamallinen pituusmitta alle 2-vuotiaiden lasten mittaamiseen. Lahjaksi tytolle vaaleanpunainen pituusmitta, johon saa laittaa 6 valokuvaa. Lasten korurasia Caitlin melodialla KOR1313. 27,00 €. Kastelahjan. Ciraf Ystavat -pituusmitta 120 cm. Kirjoita arvostelu. Kirjoita arvostelu. Seuraa tuotetta Maksutavat. Arviot. []. []. []. Lasten Ystavat-pituusmitta. Pituus 120 cm. Pituusmitan kehyksiin voi laittaa kuvia lapsesta ja tehda kadenjaljesta vedokset. Ostokset tarjouksia - Jopa 70 % pois - Lasten pituusmitta-seinatarrat eri malleissa alk. vain 11,95€.

Lasten Pituusmitta Elefantti Sisustustarra *Ei PK*

11. Helmikuu Valokuvakehyksilla varustettu pituusmitta lapselle! Hauska vaaleanpunainen pituusmitta jossa on kuudelle valokuvalle kehykset. Valokuvien. Seca 216 - Mekaaninen pituusmitta lapsille ja aikuisille #0 Kayttaja voi itse valita kehyksessa nakyvan mittausalueen, joten seca 216 sopii niin lasten kuin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.