maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kevyttakka

Helon Kastor Adagio -kevyttakka

11. Toukokuu Helo esittelee Kastorin kevyttakka uutuudet - Adagio ja Elegia Kastorin Adagio ja Elegia -kevyttakat ovat upea valinta huoneeseen, jossa. Kastorin uutuus kevyttakka Helolta, nopeasti lampeava Elegia. 0,00 € Lahetys. 0,00 € Yhteensa. Kassalle. Etsi. Kevyttakat ja tulisijat kiertoilmalla Morso kiertoilmatakatMorso 3440 tehokas kevyttakka.

Morso 6190 kiertoilma kevyttakka. 6190 on rakenteeltaan yksinkertainen ja silla on ajaton tyyli, jossa seesteinen kokonaisuus , puhtaat linjat, piilotetut saranat. Kastorin uutuus kevyttakka Helolta, nopeasti lampeava Adagio. Kevyt takka vesivaipallamalli: selmac TOPP hinta: 887euroateho: 17kWlammitat 200 nelion talon kiertoveden takalla.suihkuveden,patterit taloj kaikista huoneista. Morso 7650 kiertoilma vuolukivi kevyttakka. 7650 on rakenteeltaan yksinkertainen ja silla on ajaton tyyli, jossa seesteinen kokonaisuus , puhtaat linjat, piilotetut. Tassa takassa yhdistyy huomiota herattava tyylikkyys ja toimivuus. Viva 98 teras Classic pystyy todellakin tuottamaan lampoa. Leveaan tulisijaan mahtuu. Morso 2B kevyttakka, minitehopakkaus! Morso 2B on suosittu klassikko malli. Se on varustettu viilealla kahvalla ja nokivapaalla lasiovella. Mallilla on suuri. Kevyttakka (450kg) vai kunnon takka (1000kg) 60m2 mokkiin? mokinrakentaja. 4.5.2014 14:40. Tulevana kesana alkaa 60-nelioisen hirsimokin rakentaminen. TAKKASYDAMET. 1 lasiset takat. 2 lasiset kulmalasilla. 3 lasiset takat. Kaarevalla luukulla takat. 2 lasiset lapipesatakat. 2 lasiset lapipesatakat. VARAAVA. Levante on Lacunzan valmistama kevyt takka, joka liitetaan rakennuksen tilojen ja/tai kayttoveden lammitysjarjestelmaan. Tulisijan suurin polttoteho on 12 kW ja. Rais Q-20 Kevyttakka. Upeasti muotoiltu lasi kolmeen suuntaan. Integroitu kahva, raitisilman liitantamahdollisuus. Lammitysteho (min-max): 3-7 kwh. Takka mitat. Kevyttakka yhdisti modernit muodot, varit ja tehokkaan lammonvarauksen - nain syntyi kevyt injektoritakka. Lue lisaa Suomelan sivuilta!. Kevyttakka terassilla. Uudemmat. Vanhemmat. Kevyttakka terassilla. Myos terassilla voi nauttia takkatulesta! Yhteystiedot: Tapsitie 6, 90620 OULU (Rusko. YLEISET EHDOT. TILAAMINEN JA TILAUSVAHVISTUS. TILAUKSEN MUUTTAMINEN JA PERUUTTAMINEN. HINTAEHDOT. MAKSUTAVAT. Helon historia on modernin saunan historia. Helo on monipuolinen, suuri saunatalo. Helo on sadan vuoden aikana muovautunut eri yritysten liittyessa siihen.

Takkasydamet, kamiinat, hormit Viron maahantuojalta

Viva 120 - Roltrade kevyttakka. Roltrade KevytTakka +asennus ja rahti. Lammitysteho (min-max): 2-6 kwh. Takka mitat O - K: O 452 - 1223 mm. Tulipesa mitat. Chicago II on korkea takka suurella kulmaluukulla, joka tarjoaa hyvan tulinakyvyyden. Chicago II:sta on saatavana korkea ja matala malli. Takka voidaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.