maanantai 8. huhtikuuta 2013

Hyttysverkko vaunuihin

Hyttysverkko Sankyyn ja Vaunuihin - Matkamuksu.com

Reer aurinkosuoja Aurinkosuoja vaunuihin ja € 7,90 Addbaby Ensiapupakkaus vaunuihin € 27,90 Reer hyttysverkko Hyttysverkko rattaisiin, € 8,90. Hyttysverkko vaunuihin, rattaisiin ja matkasankyyn ML-39574. koostumus: 100% polyamidimonikayttoinen hyttysverkko, sopii suurimpaan osaan vaunuista. Tullsa Hyttysverkko Vaunuihin sopii lahes kaikkiin perinteisiin malleihin ja kokoihin. Ei sovellu joihinkin vaunuihin, kuten Urban Jungle ja Phil Teds.

Kevea Go-hyonteisverkko on helppo kiinnittaa vaunuihin. Verkko pitaa hyttyset, karpaset ja muut hyonteiset tehokkasti loitolla. Sopii useimpiin vaunumal. Hyttysverkko sankyyn, matkasankyyn, rattaisiin, vaunuihin tai turvakaukaloon - Matkamuksu.com verkkokaupasta!. 24. Elokuu Uudenveroinen musta Brion hyttysverkko vaunuihin tai rattaisiin. Voin myos lahettaa. Vahankaytetty Uusi musta hyttysverkko vaunuihin. Koko one size Brio 5,00 €. Musta hyttysverkko vaunuihin Verkossa huovutettuja perhosia Sopii lahes kaikkiin vaunumalleihin verkko: 100 % polyesteria perhoset: 100% villaa. 24. Heinakuu Loyda Tullsa Hyttysverkko Vaunuihin parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Hintaseuranta.fi. 21. Heinakuu Teutonia HYTTYSVERKKO vaunuihin musta. Hinta nyt 9,00 € Minimikorotus 1,00 €. Huuda Kuvaus. Teutonia musta hyttysverkko vaunuihin. 5. Huhtikuu Tama hyttysverkko oli ehtinyt olla meilla jo jonkin aikaa, kunnes tapahtui Etta kylla jonkunlainen verkko on hyva ainakin vaunuihin hommata. Aruinkosuojan ja hyttysverkon yhdistava suoja, jota voit siis kayttaa joko aurinkosuojana, hyttysverkkona tai naiden yhdistelmana. Tupla-hyttysverkko saatavana VALKOISENA ja MUSTANA. PYORANSUOJAT Pikku Piia pyoransuojilla suojataan katevasti lattioita likaisilta vaunun/rattaan. En mitaan. Vauva nukkuu yleensa 1-1,5 tuntia ja tosiaan meilla ei vaunuihin tuule/sada mitaan. Hyttysverkko siksikin ettei linnut paase rattaisiin niin helposti. 21. Lokakuu Hyttysverkko ja sadesuoja: Hyttysverkkoa emme onnistuneet ikina saamaan vaunuihin oikein (emme kylla oikein jaksaneet yrittaakaan). Vaunuihin ja rattaisiin tarvitaan usein myos lisavarusteita, kuten sadesuoja, hyttyssuoja tai adapterit turvakaukaloa Emma - Hyttysverkko vetoketju, Valkoinen. Tarvikkeita lastenvaunuihin. mm. lampopusseja, sadesuojia, hyttysverkkoja ja Kiinnitettavissa kaikkiin vaunuihin ja rattaisiin, jopa sarvellisiin matkarattaisiin.

VAROKAA HYTTYSVERKKOJA Anna keskustelu

10. Toukokuu Kesalla sitten hyttysverkko suojaamaan itikoilta. Seka harso, etta hyttysverkko auttaa myos suojaamaan ettei kissat paase vaunuihin vauvaa. Hyonteissuoja vaunuihin tai auton turvakaukaloon. Hyttysverkko toimitetaan pienessa vetoketjullisessa matkapussukassa, jossa verkko on helppo sailyttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.