perjantai 17. elokuuta 2012

Sisustushankinnat sisustus

Onnen hetkia paratiisissa: Pienia sisustushankintoja

1. Tammikuu Sisustushankintoja vuodelle. Vuoden eka paiva! Sain tanaan supersiivous inspiraation. Kerasin kaikki joulukamat kuusta myoten pois ja. 2. Tammikuu Innostuinpas minakin blogikolleegojen tavoin listaamaan viime vuoden merkittavimmat sisustushankinnat. Pienempia hankintoja en lahde. 14. Kesakuu Hellurei! Taalla palaillaan pikkuhiljaa pienoiselta blogitauolta. Viime viikkoina on ollut hiljaisen puoleista, kun olen nain loman aluksi.

13. Tammikuu Sisustushankinnat. Luin innolla muiden blogeista millaisia ihania loytoja ja designaarteita he olivat hankkineet vuonna. Rupesin. 19. Lokakuu Pienia sisustushankintoja. Kyllapa kelin lykkas! Tiet oli aamulla suurelta osin peilijaassa ja mulla alla kesakumit, kuinkas muuten! J lahti tanaan. 3. Syyskuu Ajattelin listata tahan oman top viitoseni sisustushankinnoista, joita en ole Lisaksi ne tuovat kivaa tunnelmaa makuuhuoneen sisustukseen. Parhaat sisustushankinnat. November 10,. Nyt kun taalla on tullut reilu vuosi asuttua, niin on kaytannossa huomannut etta mitka hankinnat ovat olleet ylitse. 28. Joulukuu Sisustushankinta. kuva: House of Philia. Muistattehan kuinka olen meinannut ostaa Ikean mustavalkoisen raitamaton olkkariin. Noh, keksinkin. 3. Tammikuu Tammikuun sisustushankinnat. Ma olen onnistunut valttamaan Joulun jalkeiset alennusmyynnit varsin sujuvasti. Itse asiassa aivan loistavasti. 12. Tammikuu Tassa ne ovat, viime vuoden sisustushankintojen top viitonen seka sokerina pohjalla yksi kategoriaan kuulumaton, mutta sitakin ihanampi. 10. Huhtikuu Veneen sisustushankinnat. Kuten niin monena muunakin iltana toiden jalkeen, istuimme eilenkin alas juttelemaan kaikenlaisia venejuttuja. 4. Elokuu Tanaan teimme ensinmaisen sisustushankinnan. Ajatuksena on kayttaa, niin paljon kuin mahdollista, kotoa loytyvia vanhoja huonekaluja ja. 1. Lokakuu Rakentaminen — Sisustus — Lifestyle sisustuksessa taalla, ja tassa olis nyt vahan esittelyssa makkarin uusia pienia sisustushankintoja :). 3. helmikuu Yksi onnistuneimmista hankinnoista oli rullaverhot. Etenkin lastenhuoneessa pimentavat verhot olivat ihan ehdottomat ja tyohuoneesta ne. 2. Syyskuu NK:n sisustus- ja keittioosasto olivat ehdottomasti vierailemisen arvoisia, niin kaunista. Yhdeksi koko reissun eniten sydamentykytyksia. Raitamatto ja pari muuta sisustushankintaa. Posted on 07/14/2015. Noora K. Sisustamiseni etenee aina nykayksittain. Saatan olla pitkan aikaa taysin haluton. 23. Heinakuu sisustushankinnat tehdaan talla hetkella paaosin tuolta ja Sisustus loytyy Sisustus ID (www.sisustusid.fi) ja DomDom (www.domdom.fi).

Kuinka purjehtijaksi tullaan: Veneen sisustushankinnat

17. Kesakuu Sisustusvalmis talo on siis vailla paljon muutakin kuin sisustusta, mutta Varsinaiset sisustushankinnat aloitimme kuitenkin talon lattiasta, silla. 3. Toukokuu Sisustuskuvahaaste: Astia, Viimeisin sisustushankinta, Lempivari, Kukka/kasvi, Yopoydat, tekstiili, Yllatyksellinen asia sisustuksessa, Tyo-.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.