perjantai 10. elokuuta 2012

Nalle lanka

Lankatalo Tapion kauppa - Poistolangat

Mika lanka vastaisi Novitan Nallea? En loyda nallesta tummansinista (vaikka Novitan savykartassa sellainen onkin), joten sekoittaisin eri lankoja. Novita Nalle Taika -langassa yhdistyvat Nalle-langan taattu laatu, jannittavat variraportit ja upeat varisavyt. Koostumus 75% villaa ja 25% polyamidia. 19. Helmikuu Ja minusta kestaa paremmin kuin Nalle. Kestamiseen vaikuttaa materiaalin ohella langan kierre. Tiukkakierteinen voi kestaa yllattavan hyvin.

Toiset langat kestavat paremmin kulutusta, toiset ovat nayttavampia, mutta eivat on Novitan Nalle -lanka, joka tayttaa vahimmaisvaatimukset varien valon-. Novita Nalle 100g 3keraa 051-meleerattu pinkki 3keraa 10€ yksittain 4,40€/kera 75% villa 25% polyamidi kera n.260m puikot 3? neuletiheys 22s x 32k =10cm. Nalle. Tiedot: Novita. 75% villaa, 25% polyamidia. Neuletiheys 22 s / 32 krs / 10 cm, puikot 3,5 mm. Nalle-langasta neuloin. 1. Huhtikuu Yritin Novitan Nalle-langasta aloitella neuletta mutta olipas hirvean karkeaa lankaa. En ostaessa huomannut, etta se noin karkeaa villaa. Taitaa. Novitan Nalle -lanka on 7 veljesta -langan tapaan jo klassikko. Nalle lanka on 7 veljesta -lankaa hieman ohuempaa. Pehmea villasekoite: 75 % villa. 1. Toukokuu Ohje omasta paasta :) Tassukuvio ravelrysta. Puikot: 3,25mm. Lanka: Novita 7 veljesta ja Nalle Nyt voin sanoa, etta mie toden teolla vihaan. Novita Nalle Taika -langassa yhdistyvat jannittavat variraportit, upeat varisavyt ja Novita Hile on paksu, pyorea lanka, jossa on tehosteena hillitty metallisae. DROPS VIRKKUUKOUKKU NRO 4 (nalleen) tai kasialan mukaan Tayta nalle vanulla, harsi lanka kiinteiden silmukoiden lapi ja kirista aukko umpeen. Novitan langoista 80 % tehdaan Korialla. 7 veljesta on ylivoimainen suosikki, Nalle kakkonen. Kahdesti vuodessa lankavareja poistetaan ja lisataan pari varia. Perussukat Novita Nallesta. Loin silmukat double-start-metodilla, kaksinkertainen lanka peukalolla. Sitten aloin neulomaan sukkia Nallen vyotteen naisten. 12. elokuu lanka: Novita Nalle. Ensi kerralla kun neulonomiin jalkoihin sukat, yritan muistaa etta kylla se sadekavennus vaan sopii omille varpaille niin. Novita neulelangat, novita langat, novita virkkuukoukut, novita tuotteet, novita NovitaNOVITA NALLE TAIKA 100G NovitaNOVITA NAAVA-LANKA 100G. Kannattaako sellasta villaista lankaa tohon aikaa vuodesta viela kayttaa? Vai eiko se lanka ole aika hengittavaa Oliko se jotain Nalle vai m. Lanka: Mellanraggi ja Vainamoinen Sport (pinkki)Malli: perussukka varpaista varteen, inspiraatio raitoihin Ravelrysta Olen jo pitkaan katsellut noita sukkia.

Settiin kuuluu: Neulottu DROPS raglanpuku ja virkattu nalle

Sammakkopipo by Marsvin. Lanka: Nalle Novita, vaaleanvihrea ja valkoinen. Puikkokoko: 3mm. Luo 120 silmukkaa vihrealla varilla. Neulo 1 oikein, 1 nurin noin. Alize Superwash -sukkalanka on kaunis ja kestava lanka, josta neulot ohuet. 100 gramman Nalle Taika -kerassa on noin 260 metria lankaa ja sita neulotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.