tiistai 14. elokuuta 2012

Kynsien geelilakkaus kotona

Geelilakka ja geelikynnet kotona Tekokynnet

5. Marraskuu kaiken tarvittavan kestavan geelilakkauksen tekemiseen kotona. Aivan loppuun saakka geelilakka pysyi taysin virheettomana. kynnet. Geelikynnet ovat kauniit ja huolitellun nakoiset, ja kynsien koristelussa on vain geelaus voidaan tehda ilman tippia vahvistamaan ja suojaamaan kynsiasi. 7. Maaliskuu Oman kynnen geelaus = geelikynnet :) Ihan loistava keksinto! maanantai 7. maaliskuu. Olen aina lakannut kynnet kotona, milloin mitenkin.

21. Huhtikuu Sensationail - Geelilakkaus kotona. Postaus tehty yhteistyossa kynsikauppa. comin kanssa. Reilu kuukausi sitten kerroin haluavani. Geelilakka. Olen aina ihaillut hyvin pidettyja ja kauniita kynsia. Minulla on ollut myos geelikynnet, mutta koko ajan katsoin kauhistellen, miten minun omat.

SensatioNail™ on johtava kotona kaytettava geelimanikyyrijarjestelma. Nyt voit tehda itse helposti upean ja kiiltavan manikyyrin, joka kestaa jopa 2 viikkoa!. 5. Elokuu Sen jalkeen kun kevaalla luovuin monen vuoden jalkeen lopullisesti geelikynsista olen muutamaan otteeseen harkinnut kokeilevani. 5. Kesakuu Kynsista tulee vahvemman tuntuiset koska geelilakkaus suojaa niin Innolla odotan miten nama kynnet kestavat toita, remonttia kotona ja. 29. Marraskuu Multa kysellaan useasti kynnen geelaamiseen ja geelikynsiin liittyvia Ma oon myos tehnyt kotona seka geelikynsia ja akryyleja tipeilla. Vierailija 22.7.2013 klo 9:13 1/3. geelilakkaus kotona? Onko kukaan tehnyt itse oman kynnen geelausta? Mina sain sellaisen setin ja kokeilin nyt v-loppuna. 28. Toukokuu Ensimmaisella geelilakkaus-kerralla valitsin kynsiini ranskalaisen Annoin kynsien olla yon yli ihan rauhassa ja seuraavana paivana laitoin Googlaamalla loysin vinkkisi asetonista, taidanpa kokeilla sita heti kotona. Geelilakkaus, rakennekynnet vai tekokynnet: Jos et ole halukas tekemaan tai vaihtoehtoisesti poistaa haluamansa ajan jalkeen kotona asetonilla tai. Geelilakkaus kotona - Geelilakat NAIL-EON uv geelilakka extrem glitter Geelilakat. Tasta syysta myos kynsien valmistelu on samantyyppinen. Kynnen pinnan. Geelilakkaus ja geelilakka yhdistaa kynsilakan ja geelin parhaat puolet. Loihdi vain muutamalla tyovaiheella aina uusia ja kestavia koristeluja luonnonkynsiin!. 28. Toukokuu Sivu 1 / 3 - Kynsien geelilakkaus - lahetti Yleista kaunistautumisesta haihin Ei silla viilauksella lahtenyt kaikki, poistin sitten loput itse kotona

Geelilakkaus – yhteenveto All you need is White

27. Toukokuu Pysyivat kiinni jopa paremmin kuin oman kynnen geelaus, seka kasissa etta huollosta, mutta onko kukaan poistanut lakkaa kotona itse?. 5. Marraskuu Tarveaineet ovat kynnen primeri (ei ole lakka), mika poistaa kynnelta rasvan ja viimeiset liat, kirkas pohjageeli, varillinen geelilakka ja kirkas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.