perjantai 2. joulukuuta 2011

Hopea shampoo

Seuraavat hopeaiset: Biozell Professional Hopeashampoo ja

14. Marraskuu Eilen tuli ostettua BC Bonacuren hopeashampoo-puteli :) Ens Hopeashampoo on mun mielesta aivan ehdoton juttu blondeille hiuksille! :). 26. Heinakuu Hiusten sitruunavaalennus ja hopeashampoo mustikoista. sunnuntai 26. heinakuuta. Hiusten vaalentaminen sitruunalla. Legendaarinen. 17. Syyskuu Tukkani on kanariankeltainen ja torstaina olisi tarkea meno. Ostin jo Matrixin silver-shampoota kampaajalta ja se ei tehnyt tukkaan mit.

Matalavaahtoinen, mutta peseva shampoo. Runsas maara violettipigmenttia poistaa keltaisuutta, muttei tee huonokuntoisiin hiusten latvoihin sini-/ violettisavya. 13. Helmikuu Biozellin Hopeashampoo on selvasti sinista ja aavistuksen hohtavaa. Koostumus on samankaltainen kuin KC Color Mask Pearlissa, eli hyvin. 27. Kesakuu Hopeashampoo on siis shampoo, johon on lisatty sinista/violettia varipigmenttia, joka hiljalleen tarttuu pesuissa hiuksen pintaan, ja taittaa. 24. Syyskuu Mulla on talla hetkella kaytossa Bonacuren hopeashampoo ja tykkaan kylla. On tosin suht tujua, eli jatkuvassa kaytossa voi kuivattaa tukkaa ja. 19. Joulukuu Nyt tarvittais vinkki hyvasta hopeashampoosta. Huomasin juuri, etta vaaleaksi varjatyt hiukseni ovatkin muuttuneet lampiman kullanvaaleasta. Hopeashampoo vaaleille, vaalennetuille, raidoitetuille ja harmaille hiuksille Kirkastaa vaalean hiusvarin. CX Corrector Silver Shampoo. Vaaleille, harmaille ja vaalennetuille hiuksille. Poistaa keltaisuutta ja kirkastaa hiusta. Suojaa hiusvaria haalistumiselta. Biozell Professional 250 ml hopeashampoo. Poistaa hiuksista keltaisuuden ja sameuden. Sopii vaaleille, vaalennetuille ja harmaille hiuksille. UV-suoja. Color Freeze hopeashampoo on pigmentteja sisaltava shampoo joka neutralisoi keltaisuutta. Hopeashampoo soveltuu vaalennetuille , luonnostaan vaaleille tai. Testissa: Echosline S6 Anti-Yellow Hopeashampoo. 3/25/2015. Kuten tiedatte, niin varjasin hiukset jokin aika sitten ruskeasta blondiin. Aika kivuttomasti. Wella SP Men Silver Shampoo on hopeashampoo harmaiden hiusten keltaisuuden ehkaisemiseen. Wella SP Men Silver Shampoo pesee ja hoitaa hiuksia.

Sampoo vaaleille, vaalennetuille, raidoitetuille ja harmaille hiuksille. Vahvistaa huokoista rakennetta ja poistaa liian keltaisuuden. Sitruunalla maustettu. Four Reasons Silver Shampoo hopeashampoo hintaan 9,90 €. Color Freeze hopeashampoo puhdistaa ja neutralisoi keltaisuutta vaaleista, vaalennetuista ja harmaista hiuksista ja korostaa hopean vivahdetta harmaissa.

Biozell Professional 250 ml hopeashampoo Karkkainen.com

Rapunzelin hopeashampoo on erinomainen tuote vaaleille hiuksille. Se neutralisoi keltaista varia seka kuparinsavya ja tekee vaaleista hiuksista savyltaan. Hopeashampoo, joka kirkastaa vaalean hiusvarin ja taittaa liian keltaisuuden. Vahvistaa kasiteltya ja huokoista hiusta. Sopii vaaleille, vaalennetuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.