maanantai 5. joulukuuta 2011

Furninova sohva

NetAnttila - FURNINOVA Franklin Promotion-sohva Sohvat

Tilasimme heilta myos uuden sohvan juuri siksi koska hinta/laatusuhde on sohvan hankinta ajankohtainen, joten haluaisinkin kysya onko tuo Furninova jokin. Furninova sohva alkaen EUR 500. Meilla on 42 ilmoitusta koti / furninova sohva sivustoilta Keltainenporssi.fi, Tori.fi ja 6 muuta. 11. Toukokuu Loyda FURNINOVA - Franklin Promotion-sohva parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti Hintaseuranta.fi.

7. Syyskuu Myydaan siistissa kunnossa oleva kaytetty sohva. Kankaat irrotettavia ja pesunkestavia. Oli aikoinaan kallis ja laadukas, nyt hyva ja halpa. Vaalea Franklin-sohva Joyce-kankaalla on kaunis sohva skandinaaviseen makuun. Selkanojan heittotyynyt tuovat sohvaan rennon ulkonaon. Istuin ja. 17. Elokuu Nain sohva passaisi tulevaan kodin olohuoneen nurkkaan ja toimittaisi. Meilta loytyy itselta Furninovan sohva, missa on pelkka hoyhen tayte. 26. Heinakuu Myydaan 3 hengen Setup by Furninovan meleerattu ruskea kangassohva. Sohva on siisti ja hyvakuntoinen seka erittain helppo pitaa puhtaana. 31. Heinakuu Myydaan Furninova sohva. Hanki Furninova sohva edullisesti Nettimarkkina. comin valikoimista. Jos tarvetta kunnolliselle sohvalle, olen samaa mielta jo kommentoineen kanssa etta Furninovan sohvat ja nojatuolit ovat hintaansa nahden todella hyvat. Esim. Furninova sohva, koti – Ilmoitusopas.fi – Loyda asuntoja … Furninova sohva alkaen EUR 300. Meilla on 31 ilmoitusta koti / furninova sohva sivustoilta. 21. Syyskuu Kodin 1:sta muutama vuosi sitten ostettu, siistikuntoinen 3 hengen sohva. Viimeaikoina ei ole ollut aivan paivittaisessa kaytossa, vaan. VEPSALAINEN Furninova sohva. 06.10.2015 12:53 Punainen 3-istuttava sohva. 06.10.2015 18:13 Uudenveroinen harmaa sohva. 06.10.2015 20:53. 2. Marraskuu Pitaiskohan silittaa nuo sohvat :D?. Sohvaan meinaan kannattaa panostaa. aiempi Furninovan laadukas sohvamme ei mennyt kuudessa. 31. elokuu Furninova Vesta 3-istuttava sohva, koko 230 x 96 x 74 cm. Ostettu joulukuu, myydaan koska ei sovi nykyiseen tilaan. Hint Hinta: 500. Tuontihuonekaluja, valaisimia. Adea Kotimaiset sohvat Frandsen valaisimet. Furninova sohvat ja lepotuolit HT-Collection sohvat, lepotuolit, sohvapoydat. 15. Lokakuu Nyt sohva pitaisi uusia ja minua miellyttavat eniten Furninova ja SITS mallit ja tietysti untuva tai untuva-rouhe tyynyilla. Hieman kuintenkin. 14. Toukokuu Sohva saatiin myytya ja noutaja tuli edellispaivana. Valitsimme Furninovan New Yorkin, joka on moduulisohva ja nain ollen aika napparasti.

Furninova Easy-sohva *MYYTY* MuroBBS

Tama tuote on esilla myymalassa, eika ole toimitettavissa postitse. Ainoastaan nouto myymalasta tai toimitus Kokkolan lahialueille (max. 50 km). Naytetaan tekstit, joissa on tunniste furninova. Muistanette varmaankin, kun kerroin, etta vanhemmilleni tullut sohva ei aivan ollut priima ja jouduin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.