torstai 5. toukokuuta 2011

Puhelimen suojat

Samsung Suojakuoret ja Nahkakotelot - Mobiilitukku.fi

Mobiilitukku.fi on verkkokauppa, joka myy mobiililaitteiden lisatarvikkeita kuten suojakuoria, suojakoteloita, nahkakoteloita ja kalvoja. Puhelimet. Navigaattorit. Puettavat laitteet. Aktiivisuusmittarit. Tarvikkeet. Urheilukellot. Alykellot. Puhelintarvikkeet. Kuulokkeet. Suojakotelot ja kalvot. Suojakotelo Samsung Galaxy A5 ?puhelimelle, vihrea. Normaali hinta: 14,90 €. Erikoishinta: 9,90 €. Laita ostoskoriin. Lisaa vertailuun.

Mita jos voisit luoda itse puhelimen suojakuoret? DesignSkins® mahdollistaa suojakuorien suunnittelun kayttaen vaikka omia kuviasi. Patentoidun materiaalin. Talla sivulla on alypuhelinjatti Samsungin puhelimille tarkoitetut suojakuoret, suojakotelot, suojakalvot, suojalasit seka lisatarvikkeet. Monenlaisten koteloiden. Itse oon kayttany www.lux-case.fi verkkokauppaa. Loistava valikoima iPhone kuoria, mut naytti loytyvan tavaraa kaikille puhelin malleille. Personoi laitteesi ja huonekalusi ainutlaatuisilla DesignSkins-tuotteilla. Luo suoja valitsemalla Design valikoimastamme tai kayta siihen omia kuviasi!. Tuoteryhma: Suojakuoret ja suojakotelot. Matkapuhelinlaturit. Matkapuhelintelineet. Nokia. Puhelimen suojakalvot ja suojalasit. Puhelinlompakot. Samsung. Puhelintarvikkeiden verkkokauppa. Valikoimastamme loytyy kattavin suojakuoret uusiin alypuhelimiin ja tablet tietokoneisiin. Edullinen, luotettava ja nopea. Kuvalahjat: Tilaa puhelimen suojakuori omista kuvistasi ifolorin verkkokaupasta. Osta Golla - Kotelot ja Suojat - Matkapuhelintarvikkeet edulliseen hintaan. Valikoimissa myos mm. Matkapuhelimet, tarvikkeet, GPS-tuotteet, elektroniikkatuotteet. Katsaus DesignSkins - tuotteisiin sinun laitteillesi ja huonekaluillesi. Korista ja suojaa laitteesi suunnittelemalla itse Suojakuori, Suojakotelo, Suojatasku. 4. Joulukuu Itse kaytan ainakin talla hetkella ja taman puhelimen kanssa vain kalvoja suojana, mutta jos olisin ostamassa enemman suojaa puhelimelle. Laajasta Screenor-valikoimasta loytyy suosittuja suojakuoria ja lompakkomallisia koteloita pikkurahalla vaativimmallekin kayttajalle erilaisissa vari- ja. 10. Syyskuu Android-puhelimen kayttoonotto, tietoturva ja muu suojaaminen. Hellyin vihdoin ja viimein antamaan periksi ja luopumaan rakkaasta. Jos kannykan mukana tulevat normaalit kuoret tuntuvat tylsilta ja haluat tuoda esiin omaa uniikkia ulkoasua puhelimeen, uusi DesignSkins.fi -palvelu on kuin. 9. Joulukuu Ostitko uuden puhelimen, jonka haluat pysyvan naarmuttomana? Yksinkertainen -video nayttaa, miten tavallisesta ilmapallosta voi.

Golla - Kotelot ja Suojat - Matkapuhelintarvikkeet -

Kiinnita puhelin tai GPS-laite pidikkeeseen, ja seikkailu voi alkaa. Patentoitu 34 ,95 Pehmea TPU-kuori suojaa iPhone 6:n ja tekee 8,99. Osta Vertaa. IPhone varten. Suojaa puhelinta persoonallisesti. Muovia, lapikulkeva rengasaihe, 4 vaihdettavaa kuvaa, jarrusatula eri vareissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.