torstai 5. toukokuuta 2011

Minnan blogi

Minnan Matin blogi

21 Tuntia sitten Posted by Minna at 7:33 am. 2 Comments etta myos blogin verkkosivu oli eilen pois toiminnasta ison osan paivaa. […] Read More. Posted by. Poimin esitykseeni esimerkin meidan someintran blogista, jossa olin ystavanpaivana pyytanyt antamaan palautetta tyokaverille. Ne lahella istuvat tyokaverit kun. 18. Joulukuu Tassa Minna, Pelaajan toimiston graafikko ja AD-Lassen assistentti. Minakin pelaan peleja, mieluiten fantasia- ja roolipeleja. Nyt kun esittelyt.

20. Syyskuu Suoraan blogiin kommentointi koetaan hyvin hankalaksi ja siksi enimmakseen Lahettanyt Minna Lindstrom klo 2.20 Ei kommentteja:. 21. Huhtikuu Se oli lause joka pyori mielessani kun laskenta eteni ja meidan, meidan kaikkien edustajat uuteen eduskuntaan valittiin. Perussuomalaisten. 30. Huhtikuu Olla keskinkertaista parempi lahes kaikessa ei korvaa sita, etta olisi todella hyva jossain. En halua olla hyva kolmiloikassa, auton huollossa tai. 21. Syyskuu Taalla ovat paivat alkaneet vihdoin hieman vilenemaan ja paivisin on enaa hieman yli 20 astetta lamminta. Se tuntuu todella kylmalta helteiden. Tasta Minnan linkki http://piitmi.blogaaja.fi/. Vaimoni tytar Minna loysi rohkeuden loytaa suunnan itselle. Suunnan jota me kaikki haemme, mutta jota arjen. Kirjoittanut Minna Pe, 14/08/2015 - 22:02. Olisi niin helppoa jaada tekemaan sita, missa on aina ollut hyva. Olisi helppoa saavuttaa hyvia ja jopa loistavia. 4 Paivaa sitten 3-6-luokkien palkinnon sai 5.lk, joka osoitti hyvaa luokkahenkea leikkimalla omatoimisesti yhdessa koko luokkana odottaessaan omaa. Syy on ollut se, etta olen halunnut ottaa hieman etaisyytta baletista taalla blogissani, silla se oli lahestulkoon koko elamani. Lopetin baletin n. vuosi sitten. 4. Marraskuu Moi Minna! Kerro blogistasi. Blogini on viela aika tuore tapaus, mutta sen perustamista olin suunnitellut jo yli vuoden verran. Taman vuoden. Suosituimmat blogit. 100 yota kesaan. Anna mun Treenikengissa. Kaikki blogit. Keskustelu. Viimeisimmat kommentit. minna: Suomeen paluu oli shokki !. 22. syyskuu Taidamme olla niita harvoja, joilta Minna on kerannyt kaikki kirjat omaan hyllyynsa. Mina olen kulkenut mukana muuttolaatikoissa jo vuodesta. Koulutetut hierojat Minna Juusela Jenna Hartikainen, Hyvan Olon Tila Blogi. Lue Minnan blogia osoitteessa riseshineandrun.blogspot.fi. © Miina. 20. Maaliskuu Ei mitaan rimpuloita - Ferroplan Blogi Minnan katkera tilitys: ”Sain pakit Hjallikselta” Ei muuta kuin eteenpain, sanoi Minna lumessa. 24. Huhtikuu Minna kertoo blogissaan kuulumisia ja vinkkaa keskiviikkoisin ajankohtaisista piha-asioista. Tule mukaan! Minnan Eden -blogin loydat.

Minna Somero - MyCosmo - Blog

Blogi. Tanne kirjoittelen saannollisesti omasta juoksuharjoittelustani, kilpailuistani ja Posted by Minna Syvala on Sep 7, in Harjoittelu Comments Off. Kirjoitan blogia Savon Sanomien nettisivuilla. Tervetuloa lukemaan palstaani Minnan Kantilta: blogit.savonsanomat.fi/minnan-kantilta/.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.