keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Oras safira

Oras Safira 1070 Suihkuhana. Hanassa on helppokayttoinen lenkkikahva. Lammin vesimax.: 80 °C. Painehavio virtaamalla (0.2 l/s): virtaaman vaimentimin 300. Oras Safira -keittiohana on kestava, ajaton valinta keittioon. Korkea juoksuputki jattaa altaalle reilusti tilaa isojakin astioita varten. Juoksuputken voi asentaa. Oras Safira 1073X on yleishana ammeisiin ja suihkuihin, jonka silmukanmuotoinen kahva takaa kayttomukavuuden monille kayttajille ja erilaisissa tilanteissa. Oras Safira keittiohana. Hanassa on helppokayttoinen lenkkikahva, pesukoneventtiili ja kaantyva juoksuputki 100° (mahdollista rajoittaa 40°-80°). Takuuaika 2. Pesuallashana Oras Safira 1034, korkea PK-venttiililla bidesuihkulla. Meilta laadukkaat Oras pesuallashanat ja muut hanat nopeasti ja edullisesti.

16. Elokuu Kuinka tapahtuu maallikolta? Ei onnistu Oraksen ohjeen mukaan, jossa APK- kaantovipu irrotetaan ja taman takaa vaihdetaan. 29. Heinakuu Myydaan kayttamaton Oras Safira pesualtaan hana alkuperaisessa pakkauksessaan asennustarpeineen. Hanassa ei pide suihkun liitantaa. Suihkuhana oras pitkalla juoksuputkella. 09.10.2015 Oras Vega hana pesukoneliittimella, hyvakuntoinen Oras Safira keittiohana 1039 ( pesukoneventtiili).

Oras Safira - L-Tuotanto

Oras Oy on vuonna 1945 Raumalla perustettu hana- ja suihkutuotteita. Oras Ventura, Oras Safira, Oras Sensiva, Oras Optima, Oras Nova, Oras. Kotimaisesta Alltube.fi verkkokaupasta Oras hanat ja suihkut edullisesti kotiin toimitettuna.

Keittokaappeihin pelkat uudet ovet? (sivu:1) - Rakentaja.fi

Kaipaako keittiosi edullisesti uutta ilmetta! Vaihto-ovet ovat edullinen ja nopea tapa uusia keittiosi ilme ilman iso toista kalusteiden runkojen vaihtoa. Keittiossa ei ole kovin paljon kaappeja (ovia). Tiedan, etta hinta lasketaan nelioiden mukaan mutta olisi kiva kuulla jonkinlaisesta arviosta, jos joku on. Keittiot halvalla ja heti mukaan Ylijaamavarastolta. Meilta kaikki tarvittava keittioremonttiin: rungot, ovet, helat, altaat, hanat, tasot, lisavarusteet, kodinkoneet.

Keittion kaapin ovien vaihto. Uudet ovet, seka tasot ja laatikostot. Ovien vaihto sujuu vaivattomasti oikeilla ja laadukkailla tarvikkeilla, remontin hinta jaa usein. Selvitin etta keittio oli parman ja sielta myos saatiin uudet sopivat ovet. Keittio Siihen kasitykseen tulin KeittioJatin kohdalla kaapin rakenteesta kysellessani. Heilta loytyy myos pieneria B-tuotteena puoleen hintaa, josta tekee valilla loytoja. 3. Syyskuu Keittion kaapistojen rungot ovat ihan ok, mutta ovet kaipaavat uusimista. Enta hintataso verrattuna kaiken uusimiseen? keittionyyti, 03.09. Keittion ilmetta voidaan stailata pienella remontilla. Kaapinovien vaihto, maalaaminen ovet. Niita saa seka sileina etta peiliovina. Kaapinovien yksikko- hinnat. Keittioremontit ovien vaihdosta taysremontteihin Keittiosi nayttaa uudelta - usein jopa 50% edullisempaan hintaan verrattuna taydelliseen keittioremonttiin!. Peekoo-keittion puuviiluiset kaapinovet olivat alun perin harmaat, nyt Hinta kokonaisen keittiokaapiston ovien maalaukselle on keskimaarin 450–700 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.