tiistai 14. huhtikuuta 2015

Askarteluvinkkeja lapsille

Pajupellon perhepaivakoti: ASKARTELUVINKIT

Loytyyko sellaisia, joihin alle parivuotiaskin voi osallistua? Netista loytyy isommille lapsille ja oma paa on aika hutera tallaisissa asioissa. Meilla lapset 4 ja 6 v kerasi kipollisen pajunkissoja (mika sekin oli mukavan rauhallista puuhastelua). Leikkasin sitten pahvista munan muotoisen lapyskan ja. 14. Syyskuu laittakaa vaikka mita teian lapset on askarrelleet kerhossa tai eskarissa. mika askartelu on teille jaany mieleen? Mista lapsi ite on tykanny.

Joulukalenteri. klikkaa teko-ohjeeseen. Askartele lasten kanssa hauska joulukalenteri, josta on iloa lapsille koko joulun odotuksen ajaksi. Lahde: ET-lehti. Teimme lasten kanssa varitykseltaan kauniin syksyisia tauluja lastenhuoneen syys- koristukseksi. Taman askartelun avulla harjoittelimme mm. osalle ryhman. 20. Maaliskuu Pikku Kakkosen askartelutiimi on suunnitellut hauskoja paasiais- ja kevataskarteluideoita vanhempien ja lasten yhteisiksi askareiksi. Siuvu taynna hauskaa jouluista tekemista lapille: jouluaskartelua, lasten joulukalenteri, joulupeleja, joulukortteja, joulurunoja, joulusatuja ja paljon paljon muuta. Hei! en oikein tiennyt mille palstalle kirjottaisin asiani. mutta niin, kaipaisin askartelu ym. ohjeita lapsille.kaikki muutkin ideat lasten kanssa touh. Tassa vaiheessa tassa on lahinna malliaskarteluita (jotka eivat anna tilaa lapsen omalle luovuudelle.), mutta soveltuvat hyvin pienille lapsille. Lasten oman. 11. Syyskuu Lasten askarteluja alle kouluikaisille, ohjeita, ideoita ja kuvia. Helppo toukka- askartelu. Tarvikkeet: kartonkia. kyna. sakset. liimaa. Ohjeita ja ideoita luovaan uudelleenkayttoon. Jatemateriaalin mahtavat mahdollisuudet odottavat toteuttajaansa! Paakaupunkiseudun Kierratyskeskuksesta. Askartelu. Teemat. Helpot askarteluohjeet sopivat seka aloittelijalle etta pidempaan Askartelu. Lasten keinutuoli raikastui huoneen kauneimmaksi kalusteeksi. Goodies Lapsille tarjoaa vinkkeja ja ideoita koko perheelle, hauskoja puuhatehtavia, eri aiheisia leikkeja ja peleja lapsille ja arvokasta tietoa vanhemmille. Turun myymalan askarteluvinkkeja kevat Syksyn askarteluvinkkeja. katsella viela vuosienkin jalkeen – yhdessa lasten ja lastenlasten kanssa. Askartelu kehittaa luovuutta, kaden taitoja ja karsivallisyytta. Askartelua suunnitellessasi huomioi lasten ika, kehitystaso, kerhon muu ohjelma ja kirkkovuosi. 9. Lokakuu Taalta loytyy askarteluohjeita perheen pienimmille: Askarteluohjeita, askarteluvinkkeja seka askartelumalleja lapsille » Vauvalinkit.com. 29. Lokakuu Pahvilaatikoita ja sit ne lapset menee keraan luonnosta kaikkee mita haluaa Tulostimen jos omistat niin saat todella hyvia askarteluvinkkeja.

Oiva-askarteluopas - Paakaupunkiseudun Kierratyskeskus Oy

Tehtavia, peleja, tarinoita ja animaatioita lapsen oikeuksista ladattavissa ja draamaharjoituksia, lauluja, leikkeja, askarteluvinkkeja seka varityskuvia. 19. Lokakuu Ideoita Halloween-askarteluihin ja muihinkin yhteyksiin loytyy mainiosta MiniEco- blogista, josta nama kuvat ovat. Ihastuin ihan taysin tuohon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.