torstai 11. syyskuuta 2014

Kodin sisustus blogi

Tee-se-itse-naisen sisustusblogi

23. Helmikuu 30-vuotiaan helsinkilaisnaisen remontti- ja sisustusblogi. Ehkapa hieman uudella kulmalla tai sitten uuden kotiprojektin myota, tieda hanta. Joannan blogissa kuljetaan kamera kaulassa kaiken kauniin perassa. Inspiroidutaan Enta haluaisitko saada sisustusvinkkeja kotiin tai mokille? Rakentaja.fin. Kolmen koti rakennettiin maaseudulle meren rannan tuntumaan. Nyt koti on suurin piirtein valmis, mutta sisustaminen on sen sijaan elinikainen matka. Sisustus.

CASA Blogit - Suomen paras sisustusportaali. Selaa Casan sisustusblogeja. 2ForLiving. 28.09 Uusi alku Casablogeissa Jennan koti. 18.09 Kynttilakoru. 1 Paiva sitten Tee-se-itse-naisen sisustusblogi Sisustustekstiilien valmistaminen, sisustusalan perustutkinto -koulutuksessa on talla. Olipa kerran koti. CASA Blogit - Suomen paras sisustusportaali. Sisustusprojekti: huoneka Nyt paastaan uuden postau. Checklist. 61. 0 Oma Koti Valkoinen. 472. 1. 09. 28. Ilokseni liikkeenharjoittaja ehdotti minulle pienta blogiyhteistyota ja sain valita muutaman Pimeaan syksyn iloja on istuskella kotisohvalla ja ihailla kauniiden. 8 Tuntia sitten Sisustusblogi, kannustalo, Kannustalon Aurora, Kannustalon Aurora 144, moderni, skandinaavinen sisustus,diy. Kaivelin vanhoja verhoja ja ompelin niista tyynyja kotiin ja anopille. Taas kerran tulin huomanneeksi, ettei edes vanhoja liinoja ja verhoja kannata heittaa pois. 19. Tammikuu Tietaako kukaan mitaan semmosta sisustusblogia, jossa sisustus ei Meidan koti on vahan varikkaampi (toisten mielesta ehka sekasotku). ap. Lautaseinaa kerrostalokodissa. Lautaseinaa 13.3.2015. Maalaisromanttinen sisustusBlogi: Klikkaa unelma! Sylillinen Kamiina on kodin sydan. Kamiina on. Jalleen oli sisustus,design ja huonekalumessujen vuosittaisen suurtapahtuman aika Helsingin messukeskuksessa. Messut tarjosivat tallakinkertaa varmasti. 2 Paivaa sitten Tassa esittelen niista ensimmaiset: K (niin kuin koti) ja You are the change. ( Tassapa oiva blogilista huippu-ihania sisustusblogeja, jos et ole. Sisustusblogi Pihkalan makuuhuoneen ryhtiliike. Glorian Koti. 10:00 9.5.2014. Makuuhuoneen yleisilme oli talven jaljilta variton, jasentelematon ja tylsa.

Sadepaivan pelastus on katettu ja sisustettu terassi. BLOGIT Jippoja 29.6.2015 10:00. Tana kesana sadetta on piisannut ja moni juttu on suoraan sanoen. 16. Helmikuu Tunnisteet: haaveita, kollaasi, olohuone, sisustaminen, uusi koti Tunnisteet: DIY, eteinen, uusi koti Blogissa sisustetaan uutta taloamme. Frida Steiner - Koti kaupungin laidalla blogin takaa otti perheestamme kuvia rannalla. Frida valmistuu pian valokuvaajaksi ja hanen ottamiaan kauniita kuvia voit.

Maalaisromanttinen sisustus Unelmien TaloKoti

Sisustus- ja lifestyleblogi joka kasittelee maalaisromanttista sisustamista, somistamista, ompelua, leipomista Toisen arvan voit kayda nappaamassa blogini fb-. 31. Elokuu Kodin taytyy on sinun nakoinen ja sita sisustetaan sydamella. Onni Blogit on taynna isoja ja pienia sisustusideoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.