torstai 14. marraskuuta 2013

Portaiden maalaus

Onnellinen kirsikka: DIY: Portaiden maalaus

19. Elokuu Lipaston maalauksen jalkeen kavin malttamattomana meidan portaikon Huuhtelun jalkeen odotin, etta portaat olivat kuivuneet ennen. 12. Tammikuu Portaiden maalaus. Mantyisten lakattujen avoportaiden hionta ja maalaus valkoiseksi 10 vuotta vanhassa paritalossa. Maalaus sisaltaa kaikki. 31. Lokakuu eteisaulaa ja portaita… valkoisen vaatekaapiston lisaksi haaveeni on. ¦ Portaitten maalaus valkoisiksi. Tai harmaiksi. Tama haave on.

2. Lokakuu Paatimme siis hioa ja maalata portaat. Kun aiemmin etsin netista kokemuksia portaiden maalamisesta, loytyi niita mielestani aika vahan ja. 3. Toukokuu Osa teista muistaa, etta meidan kodin portaat ovat tumman kirsikan variset. Vari on ollut alusta sotinut varisilmaani vastaan, ja olen jo pitkaan. 18. Maaliskuu Portaiden maalaus. Mantyisten lakattujen avoportaiden hionta ja maalaus valkoiseksi 10 vuotta vanhassa 1 1/2 krs. omakotitalossa. Maalaus. Alakerrasta ylakertaan vievien portaiden maalaus valkoiseksi. Kyseessa puunvariset portaat. Portaissa on myos kaideosa. Tyonkuvaus: Hionta ja maalaus. Vanha ikkuna ja portaiden kaiteiden uusi vari. Nimeni on Johanna. Olen ollut aviopuolisoni kanssa yhdessa yli kymmenen vuotta ja meilla on kolmevuotias tytar. 8. Tammikuu Ennen joulua aloimme portaiden maalaus urakkaan. Tata projektia olen pyoritellyt Kaytannon syista maalasimme ensin joka toisen portaat. Hionnan jalkeen suoritetaan viela lakkaus tai maalaus riittavan monta kertaa, Askelmat vaihtamalla on mahdollista myos muokata huomattavasti portaiden. Monikerroksisessa kodissa portaat on tarkea rooliissa ja kovassa kaytossa, jolloin Meilta on saatavilla sisaportaiden maalaukset, korjaukset, pinnoitukset ja. 10. Kesakuu Portaiden maalaus. Kun ensimmaisen kerran tulimme katsomaan tata asuntoa, tiesin heti etta se on meidan tuleva koti. Tiesin myos, etta. 12. Joulukuu Ja whaumika muutoskylla tosiaan kannatti maalataihan kuin valot olisit Oho, kyllapa portaiden maalaus todella valoisti huonetta! =). 14. maaliskuu Onko olemassa jokin vaha / lakka tms. jolla voisi kasitella lakattuja mantyportaita, jotka on ajan kanssa tummuneet. Myos portaiden osittaista.

Maalaus ja Korjausmaalaus – joista valita porrashuoneen kunnostustarpeen mukaan. Kayton mukaan valittujen maa- lien ja helppojen tyoohjeiden avulla. 5. Toukokuu VIHDOIN sain isannan innostumaan portaiden maalaamisesta. Paljon tasta puhuttu mutta aina se on siirtynyt. Uskomatonta kuinka kauan

Sisaportaat Portaat, portaiden maalaus, portaiden pinnoitus

Betoniportaiden hionta (vanha kokolattiamatosta jaanyt liimapinta pois), tilan suojaus (ettei hionta poly levia kauttaaltaan), portaikon seinien maalaus ja. 6. Syyskuu Ylakerran portaiden maalaus. Taalla pakerretaan ylakerran porttaiden parissa. Kaksi vuotta ole odottanut, etta uskaltaisin tarttua tahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.