keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Ponton kansi

16. Maaliskuu WC-pontosta voi levita taudinaiheuttajia roiskeiden lisaksi myos tulee kannen asento: Kuuluuko kannen olla kiinni vessaa vetaessa?. Kannen jattaminen auki vessaa vedettaessa nostattaa pontosta bakteereita ilmaan ja vessan pinnoille. Esimerkiksi sairaalabakteeri seka norovirus saattavat. 10. Toukokuu WC-ponton kannet Useimmat kannet (valkoisia lukuunottamatta) ovat mielestani aivan Meilla oli puinen kansi edellisessa kampassa. 16. Syyskuu Wc:n kansi kannattaa aina laskea kayton jalkeen alas. Uloste- ja virtsajaamia voi levita jopa kuuden metrin paahan wc-pontosta. Jokaisen. Kotivideoapukoulu: Valekakka ponton kannen alla piilossa. 22.12.2014 klo 15:50 - Yli 30 paivaa jaljella - Kesto 4 min. Hauskat Kotivideot juhlistaa kymmenetta. 21. Lokakuu 2005 Minulla on ido merkkinen vc pontto. Ongelmana on etta vetokahva jumittaa ja pitas saada se kansi siita paalta auki. Mitenkohan se aukeaa, se. 15. Heinakuu Meilla meni vuokranantajan (Ovenia) laskuun, kun se ponton kansi irtosi ja kiinnike rikki. Myoskin lavuaarin hiushalkeama maksettiin. Mista sellaisen saisi, jossa olisi kuva, tai jotain erikoista varia tms?.

Vessan kansi on joillekin terveyden kannalta elinehto ja

18. Marraskuu Meilla laitetaan aina ponton kansi kiinni, muuten siella ui kissat :whistle:. 25. Lokakuu Jos ponton vetaa, ennen kuin MOLEMMAT kannet on laskettu, niin se uusi ponttoon tuleva vesi saa sen saastaisen veden hyppimaan lauteille.

Alcantaran vesipestavyys? - Suomi24 Keskustelut

Meilla on ollut Alcantarasta sohva n. 3 vuotta ja taytyy sanoa, etta sohva on viela kuin uusi. Likalaikat lahtee helposti puhtaalla vedella ja olen myos oikein. 9. Tammikuu Mulla on kanssa kotona oikeaa nahkaa oleva sohva, en huolisi keinonahkaista. Duunissa on alcantaralla verhoiltu sohva, siita voi sanoa, ettei. Myydaan, Vuokrataan ja Ostetaan sohvat. Hanki sohvat edullisesti Nettimarkkina. comin valikoimista. 2-hengen sohva. tumman ruskea Alcantara verhoilu.

9. Elokuu Hyvakuntoinen sohvakalusto myydaan muuton takia pois. Kaksi kappaletta nojatuoleja ja kahden hengen sohva, jonka leveys 160cm, korkeus. Koska alcantara-sohvasta irtoaa aivan ilmiomaisesti kaikki tahrat ja lika pienella pyyhkaisylla kostealla ratilla. jopa kuulakarkikynajaljet. Meilla on pienet lapset ja. 4. Maaliskuu Kuvassa Adean Band-sohva Medea-puuvillakankaalla koiraperheessa nyt 10 vuotta vaalean helmenharmaa alcantara-sohva enka hevilla. 25. Elokuu Vepsalaiselta alunperin ostettu Vaaleanharmaa 3- istuttava Alcantara sohva, kromisilla jaloilla.Paalliset huonossa kunnossa, mutta uusilla. 15. Maaliskuu Alcantara-kankaan voi pesta pesukoneessa, mutta koko sohvaa en voi pesukoneeseen laittaa ja paallinen pitaisi pesta. Ideoita? V. 12 Tuntia sitten Myydaan Iskun 3- istuttava Alcantara Sohva. Huom! myydaan myoskin samaan sarjaan kuluva 2-istuttava Sohva, katso kuva. 2 - istuttavasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.