maanantai 18. marraskuuta 2013

Adea sohva

Anana: Adea Band

18. Marraskuu Olemme hankkimassa uutta sohvaa, ja kaipaisin nyt kokemuksia Interfacen ja Adean sohvista. Tarkoitus on ostaa laadukas ja kestava. 20. Huhtikuu Meilla on Adean Ada-sohva ja sen on yha 3,5 vuoden lohoilyn jalkeen vaimon kanssa Adean sohva mutta laatu ei ollut hinnan mukainen. 6. Kesakuu Alapuolella oleva Adea Band sohvakokonaisuus loytyy Vepsalaisen paamyymalasta Keha III:n varrelta. Kiitos Vepsalaisen hyvan esillepanon.

19. Heinakuu Adea Band. sunnuntai 19. heinakuuta. Muistanette varmaan, kun suunnittelin uuteen kotiini huonekaluhakintoja (klik)? Suurin osa. 18. Toukokuu Sohva on Adean Band, jonka sittemmin huomasin olevan aika monen sisustusbloggaajan valinta. Eipa haittaa, on ollut vain mielenkiintoista. Wilhelm-sohva on muodoiltaan kevyt ja tyyliltaan ajaton. Sohvan on suunnitellut Tuula Falk. Jalkojen materiaali on saarnia ja sohvassa on irrotettava Sa. 16. Marraskuu Pari viikkoa sitten kerroin, miten useassa olohuone -postauksessa vilahtanut Adean Moritz -sohva sai hyvan uuden kodin. Sen jalkeen. 13. Toukokuu Muuton myota olemme paattaneet luopua meidan ihanasta Adean Band- sohvasta. Niin kiva kuin sohva onkin, se ei oikein mahdu meidan. Http://lehmusto.fi/kategoria/tuoteryhma/outlet/. Esimerkiksi Eero Saarisen Tulppaani-ryhma, Artek poyta MX800C, Adean Hudson sohva ja lepotuoli ja paljon. 11. Syyskuu Nopeet syo hitaat on tietty latteus, eika valttamatta liity mitenkaan tan sohvan myyntiin, mutta se on siis kaupan, koska uusi sohva on aivan. 14. Heinakuu ADEA WILHELM-SOHVAKAMPANJA. Liikkeessamme pyorahtaa kayntiin nyt sohvakampanja Adean hienosta Wilhelm-sohvasta. Kampanjan. 5. Toukokuu Koska siina on kokonaan tarranauhoilla ja vetoketjulla irrotettava verhoilu, ideoimme Adean kanssa yhdessa sohvalle ilmetta kohottavan. 17. Kesakuu Adea Band -moduulisohva. Leveys 290 cm ja divaanin syvyys 170 cm. Istuinsyvyys 95 cm, divaaniosassa 120 cm. Adea on tyylia ja toimivuutta. Valmistajan kotisivut. Wilhelm modulisohva. Solo Sohva. Rest modulisohva. Hudson Sohva. Duetto Sohva. deko. Deco Sohva. 23. Lokakuu 60-luvun sohva, vintagea tai uudistuotantoa tuntuisi kivalta totisesti unelmien sohva, mutta niinkuin ankun kommenttiin vastasin, adea taitaa. 29. Kesakuu Aiemmin kerroinkin, etta tilasimme Adean Camp sohvaamme lisaa moduuleita kahden olemassa olevan jatkoksi. Sohva oli nykyiseen. 30. Maaliskuu (Kuva: Adea). Mallin osalta katselemme ensisijaisesti kulma- tai divaanimuotoista moduuleista rakennettavaa sohvaa. Keveilla jaloilla ja.

Sisustuksen koodi: ADEA WILHELM-SOHVAKAMPANJA

KULMASOHVAT. Kulmasohvilla mukavuutta ja tilaa oleskeluun! UUTUUS! KUUSILINNAN Ilma kulmasohva. Mitat: http://www.kuusilinna.fi/ilma.php. ADEAN. 4. Maaliskuu Kuvassa Adean Band-sohva Medea-puuvillakankaalla. Tassa kankaassa on melkein samanlainen harmaan savy kun minun omassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.