perjantai 2. elokuuta 2013

Helmikuu 2008 Kun

Ostoskeskukset, kaupat? - Riika - Suomi24 Keskustelut

25. Kesakuu Moikka! Oon lahossa tassa kohtapuoliin Riikaan ja haluaisin loytaa uusia vaatteita syksyksi. Mimmoiset ovat ostosmahdollisuudet?. 25. Heinakuu Riika ja mita siella tapahtui ostoksista nyt puhumattakaan. Janskatimme Ninnin kanssa, etta mahtaako tullimies ottaa pois evasleipamme. Suurimmat ruokakaupat ovat Maxima ja Rimi, toimipaikkoja loytyy ympari Riikaa. Lisaksi Riiassa on kolme Prismaa seka Stockmann aivan Vanhan kaupungin.

17. Toukokuu Kahden hengen lennot Helsinki-Riika-Helsinki ja majoitus kahdeksi yoksi. Ostoksia emme kuitenkaan halleista tehneet vaan jatkoimme. 22. Marraskuu Kysyisin, etta olisko jollakin antaa vinkkeja hyvista ostos paikoista? Kaiken kaikkiaan Riika on hyva Shoppailukaupunki. Ilmianna. Jaa. 11. Tammikuu Riikassa on paljon suuria ja nykyaikaisia kauppakeskuksia, alla lueteltuna ne suurimmat. Taksit eivat ole kalliita mutta myos busseilla paasee. 19. Helmikuu Nyt tulee se varmaan kaikkien mielesta kiinnostavin osuus eli ostokset :D Yleinen hintataso oli Riikassa huomattavasti edullisempi kuin. Riika on suomalaismatkaajalle edellen melko edullinen kohde, vaikka paakaupunki onkin muuta maata selvasti hintavampi. Paikallista ruokaa ja ostoksia on. 13. Heinakuu Keskustan ostostarjontaan en ole viela kovin paljon ehtinyt tutustua, mutta pikainen silmays ja Riikaa tuntevien ystavien kommentit kertovat.

Uusi maali lampopatteriin - Nikkarointi - Savon Sanomat

28. Helmikuu Tulostusversio. Sivuja: [1] Siirry alas. Kirjoittaja Aihe: Patterin maalaus (Luettu 2754 kertaa). Poissa Mikko Uitto. Viesteja: 203. Patterin maalaus. 10. Helmikuu Keittion patteri on ihan silla Tikkurilan perussisamaalilla, mitas se nyt onkaan nimeltaan Joka tapauksessa hyvin on maalit pysyneet kylla!. Tuotekuvaus. Sadolin Patterimaali on tarkoitettu pattereihin ja putkiin sisatiloissa. Ala maalaa lampimia pintoja koska tama heikentaa maalin tasoittumista.

Sisatiloissa FUTURA AQUA 40 soveltuu myos FUTURA AQUA 3 tartuntapohjamaalilla pohjamaalattujen rappaus- ja tasoitepintojen maalaukseen , esim. 16. Helmikuu Kun seinat on maalattu tai tapetoitu, erottuvat vanhat lian ja polyn harmaannuttamat patterit raikeana vastakohtana uudelle seinapinnalle. 29. Marraskuu Parhaan lopputuloksen saa kun irrottaa patterin ja maalaa sen vaakatasossa. Maalaaminen onnistuu myos patterin ollessa seinassa kiinni. Hyvin peittava akryylimaali lampopattereille. Erinomainen maali vanhojen pattereiden kunnostukseen ja uudelleen maalaukseen. Kosketuskuiva 10-20. Patterin maalaus. Kodin remontissa tulee ennemmin tai myohemmin mietittavaksi pitaisiko patterit maalata, korjata vai uusia kokonaan. Patterin… Lue lisaa. Asunnon kunto: Hyva. Tehdyt remontit: - makuuhuoneiden ja vaatehuoneen kattojen maalaus - seinien hionta, tasoitetapetointi ja maalaus - pattereiden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.