maanantai 29. heinäkuuta 2013

Tanskan kuningasperhe

Tanskan pikkuprinsessalle nimi Kuninkaalliset Iltalehti.fi

JYSK ja Tanskan kuningasperhe Tanskan hovi on vuosia ollut JYSKin on antanut JYSKille luvan kayttaa nimitysta Tanskan hovin virallinen toimittaja. 14. Tammikuu Tanskassa juhlitaan kuningatar Margareeta II:n 40 vuotta vallassa. Tanskan kuningasperheen sukujuuret ulottuvat viikinkikuninkaisiin. Yhteistyokumppanit. Tanskan kuningashuone Norjan kuningashuone Ruotsin kuningashuone SAS DSB (Tanskan valtion rautatie) NSB (Norjan valtion.

1. Heinakuu Sarjadokumentti Elamaa Tanskan hovissa (Kongehuset indefra) seuraa vuoden ajan Tanskan kuningasperheen arkea ja juhlaa. 20. Toukokuu Toisin kuin Ruotsin hovi, on Tanskan kuningasperhe pitanyt uuden tulokkaan nimen visusti salassa, ennen pikkuneidin ristiaisia. 14. Tammikuu Tanskan kruununperija prinssi Frederik ja hanen puolisonsa kruununprinsessa Mary esittelivat kaksosvauvansa ensi kertaa medialle. Tanskan kuningasperheen talvikotina toimiva Amalienborgin linna on neljan samantyylisen rakennuksen palatsikompleksi. Nama rokokoo-tyyliset palatsit. 20. Huhtikuu Prinssi Philip on Tanskan kuningas Kristian IV:n lapsenlapsenlapsi kuten oli Englannin kuningattaren isakin. Ihme siis ettei ole enemmankin. 13. Lokakuu Norjan kuningasperheen juuret ovat Tanskassa ja mika myos tulee huomioida, on Norja ollut varsin vapaamielinen kuninkaallisten avioliittojen. Hollannin kuningasperhe on saanut osansa haaskandaaleista. Vuonna 2004 Tanskan parlamentti hyvaksyy Maryn lain, joka myontaa australialaiselle Mary. Prinsessa Dagmar oli yksi Tanskan kuningas Kristian IX:n (8.4.1818 - 29.1.1906) ja hanen vaimonsa Louise of Hesse-Kasselin (7.9.1817 - 29.9.1898) kuudesta. Ruotsin kuningas Kaarle. XVI Kustaa 21. Tanskan kuningatar Margareeta 22. Tanskan prinssi Henrik 23. Espanjan kuningatar Sofia 24. Pentti Arajarvi, Suomen. 23. Huhtikuu Linna on Tanskan kuningasperheen talvikoti. Aukion keskella sijaitsee perustajan kuningas Frederik V:n ratsastajapatsas. Satuin paikalle juuri. Headline: Kongefamilien stiller op tilfamiliefoto i haven ved Grasten Slot, Dronning Margrethe, Kronprins Frederik, Kronprinsesse Mary, Prins Christian, Prins. 31. Tammikuu Vuonna Tanskan kuningashuone kuitenkin ilmoitti kuningattaren polttavan tupakkaa enaa vain yksityisissa tilaisuuksissa. Julkisuudessa. Amalienborg slot Tanskan kuningasperhe on asunut taalla vuodesta 1794 lahtien. Amalienborg on jannittava historiallinen rakennus ja koko Tanskan hienoin. Nae vahdinvaihto ja kurkista sisaan tahan linnaan, joka on yksi neljasta identtisesta Tanskan kuningasperheen virallisesta asuinpaikasta. Matka Amalienborgin.

Prinsessat ja suuriruhtinattaret - prinssit ja suuriruhtinaat

19. Huhtikuu etta mitenkohan pitkia Ruotsin kuningasperheen jasenet ovat koska. jonka kuningasperhe kuuluu kuulemma Tanskan kuningasperheen. Kauppamatkustajaksi Valdemarin tausta ei ollut mitenkaan vaatimaton, olihan han sentaan Tanskan kuningas. Kun Valdemar halusi tehda kauppaa, muidenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.