tiistai 30. heinäkuuta 2013

Mollerin omega 3

Moller's omega 3 guide

26. Lokakuu Omega-3 tuotteita, €, maara, €/vrk. Moller-kapselit, 13,65, 76 kps, 0,36. Lysi- kapselit, 9,5, 120 kps, 0,16. Pirkka-kapselit, 5,5, 60 kps, 0,18. Aito Moller Omega-3 on puhdas ja vahva kalaoljyvalmiste, joka sisaltaa runsaasti omega-3 -rasvahappoja. Omega-3 -rasvahapot ovat ryhma pitkaketjuisia. Raikkaan hedelmanmakuinen kalaoljy- ja D-vitamiinivalmiste lapsille ja koko perheelle. Hyvanmakuiset ja pehmeat pikkukalat sisaltavat aivoille.

Moller Tupla sisaltaa terveyden kannalta tarkeita omega-3-rasvahappoja seka D- , A- ja E-vitamiineja. Pitkaketjuiset omega-3-rasvahapot ovat tarkeita sydamelle. Moller.s omega 3 guide gives you the most essential information about omega 3 fatty acids that can help you choose the right product.

Suosituimmista, viimeksi/alkup./mahtuu. Ravintoainelista, kcal/100 g, P, H, R, annos. Mollerin Omega-3 kalaoljyvalmiste (neste), 830 kcal, 0 g, 0 g, 92 g, 5 g. Rypsioljy ja siita tehdyt margariinit sisaltavat omega-3-rasvahapot alfalinoleenihapon (ALA) Moller tuotteissa kaytettava kalaoljy tulee Etela- Amerikasta. Moller Omega-3 Anti Refluks -piparmintunmakuinen kalaoljykapseli 70 kaps. Kirjoita arvostelu. Kirjoita arvostelu. Seuraa tuotetta. Moller Omega-3 Anti Refluks. perheelle. Hyvanmakuiset ja pehmeat pikkukalat sisaltavat aivoille. Mollerin Tupla- kalaoljykapseli sisaltaa A-, D-, ja E-vitamiineja seka Omega-3- rasvahappoja. Omega-3-rasvahapoilla on suotuisa vaikutus sydameen ja. Moller Omega-3 Pikkukalat sisaltaa lapsen kehityksen kannalta tarkeita omega-3 rasvahappoja seka D-vitamiinia. Hauskasti pikkukalan nakoinen, hedelmainen. 8. Huhtikuu Esimerkiksi tunnetut Mollerin omega-3-rasvahappokapselit valmistetaan Etela- Amerikan lansi- ja lounaisrannikkovesien anjovis- ja. 1. Marraskuu Hei!Rupesin tiedustelemaan syotteko vitamiinin lisaksi myos omega-3 DHA-EPA kalaoljykapseleita? luin netista etta se olisi raskauden aikana. Moller Omega-3 Pikkukaloissa on raikkaan hedelmainen maku ja ne on helppo pureskella ja niella. Hauska kalan muoto ja pehmea koostumus takaa niiden. 10. Syyskuu Moller omega-3 Kalaoljyt (Tupla 150kaps 135g, Kalanmaksaoljy 500ml, Pikkukalat 45kpl) 10 kpl. Annostus 2-5 kaps/vrk Annostuksen sisaltaman maaran osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta. Omega-3-rasvahapot/-fettsyror 1020 – 2550 mg. 5. Maaliskuu Moller Omega-3 Pikkukalat eivat sisalla keinotekoisia vari- tai makeutusaineita eika lainkaan sailontaaineita. Luontaisena makeutusaineena.

Moller Omega-3 Pikkukalat - Terveysmarket Oy

28. Helmikuu Mut asia kerrallaan, eli talla kertaa aiheena oli Mollerin Omega-3 Pikkukalat - kalaoljy- ja vitamiinivalamiste, mita paasin testaileen ja talla. Moller Omega-3 neste on puhdas ja vahva omega-3-valmiste, jonka paivaannoksessa on 1700 mg omega-3-rasvahappoja (DHA+EPA) ja E- vitamiinia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.