maanantai 21. tammikuuta 2013

Tiilitakan maalaus

Voinko maalata takan valkoiseksi - Aihe vapaa - Keskustelu -

10. Toukokuu Takan maalaus aloitettu ja amatoorimoka! Pure Original maali. Takka on pohjamaalattu ja sen jalkeen se on maalattu Pure Original Silver. 20. Helmikuu Mun tutun ok-talossa on maalattu takka ja on oikein hyvannakoinen. Se ei ole maalannut sita itse, vaan takka oli maalattu jo silloin 12 vuotta. 27. Lokakuu Takan luukku on tarkoitus vaihtaa mustareunaiseksi, lasiovella. Ylakerran takan maalaus on hiukan isompi projekti, kun siella tarvitsee.

Tyoohjevideoita. Takan pinnoittaminen. An error occurred. Try watching this video on www..com, or enable JavaScript if it is disabled in your browser. 9. Kesakuu Voinko maalata takan valkoiseksi. Helmi, valkoisella maalilla? Sehan on paljon kestavampaa kun seinamaali ja tarttuu siis seiniin ja SAA. 10. Heinakuu tiilitakan maalaus // fireplace painting project. Kaksi sateista paivaa maanista maalausta. Tai lahinna topottamista. Ranteet kipeet kuin. 4. Helmikuu Maalilla voi ehostaa tiilitakan lisaksi peltikuorellisen ponttouuninkin, Koskinen Jos kellastuminen hairitsee, voi uunin maalata nykyaikaisilla. 10. Maaliskuu Nimittain takan maalaus. Nyt sain vihdoin yliviivata tehtavan listalta :D Eihan tuossa kauaa mennyt kun tartuin telaan ja siveltimeen, kaksi tuntia. Kotiin sisustusideoita sanalle takan maalaus. StyleRoomista loydat inspiroivimmat kuvat ja kodit. Tervetuloa meille!. Ja katon rappaus + maalaus. Osasto: Rakentaminen, Remontti. Tiilitakan pinnoitus sileaksi ja katosta kuoriutuvan vanhan maalin ja rappauksen uusiminen. Kuvaus: Vanhan takan kaakelit ja tasot poistettiin. Kyytia saivat myos messinkinen takkaluukku ja nuohousluukut. Takka sai pintaansa valkoisen antiikkilaastin ja. 12. Lokakuu Laasti levitetaan suoraan tiilipinnalle, jolloin takan pinnan kuviointi Laastin voi myos savyttaa vesiliukoisella maalilla tai pinnan maalata. 6. Helmikuu Takan muuri oli ennen keskiruskea, ja se on odottanut maalaamistaan kaiken muun remppaamisen ohella. Tassa yksi ilta Aavee paatti hoitaa. Takan kasvojenkohotus. 17.3.2014. takka1. takka2 8 kommenttia kirjoitukseen ”Takan kasvojenkohotus” Laatoituksen voinee maalata kaakelimaalilla. 21. Syyskuu Takan maalausta. Jonkin aikaa olen suunnitellut takan valkaisua. Viime viikolla sain sen sitten tehtya. :). Vedella ohennetulla maalilla vetelin. 13. Helmikuu Takkamuurari Ari Rimmi palasi hommiin kuluvan viikon ma:na, kun takan pinnoitus alkoi. Ari passasi luukut kohdilleen seka laittoi kunnon. Kuvaus: Takka seka takana oleva tiiliseina on tasoitettu seka pinnoitettu. seinan vari antiikinvalkoinen, takka graniitinharmaa (Tunto karkea). Myos takkaluukut.

Takan modernisointi - Kuva-albumi Tahto Keino

OKT Paneelikattojen maalaus, uunin ja takan tasoitus seka tapetointi, Lohtaja, Kajaani. OKT Paneelikattojen maalaus, uunin ja takan tasoitus seka tapetointi. 17. Syyskuu irkku. Asumme mieheni ja kahden koiran kanssa Etela-Espoossa yli 30- vuotiaassa suuressa omakotitalossa. Blogissani kirjoitan talon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.