maanantai 21. tammikuuta 2013

Alias lautapeli

Lautapelit - Pelit - Suomalainen.com

18. Helmikuu Alias - Viihde - Taalla voit testata tietosi tv-sarjasta Alias - Alypaa Yhteisovisat. Sulje mainos. Arvostele peli: 1. 2. 3. 4. 5. Kokoruututila. Original Alias on hauska sanaselityspeli, jossa tavoitteena on selitysten ja vihjeiden avulla saada pelikumppani nopeasti arvaamaan kyseessa oleva sana. Rahina Alias edullisesti HyvaPeli.fi:sta. Hinta: 26,80 €. Tuoteryhmat: Lautapelit ja seurapelit, Partypelit.

Tuotekuvaus. Klassikkopelin uudistettu versio! Alias on suomalainen klassikkopeli, jonka ideana on selittaa kortteihin kirjoitettuja sanoja joukkuetovereille niin. Vuonna 1951 pelimarkkinoille tullut Afrikan Tahti on ollut kautta aikojen suosituin lautapeli Suomessa. Seikkailun kaipuu ei kysy rajoja tai aikaa. Hyvalla onnella. Mulletoi.com - Party Alias Hilliton uutuusversio suositusta sanaselityspelista! - Lautapelit. Tassa upouudessa Alias-pelissa selitettavat sanat muodostetaan kirjainnopissa nakyvista kirjaimista! Pelin saannot ovat yksinkertaiset ja pelin sisalto on. 14. Joulukuu Etusivu » Keskustelut » Oma planeetta » Rahina Alias -lautapeli lautapeli- iltaan, mutta se olikin vasta kuukauden kuluttuakissa28.08. 16:34. Tilaa taalta jannittavat lautapelit ja vieta hauska ilta perheen ja ystavien kanssa. Vanhat tutut TACTIC Tactic Junior Alias 19,99 Verkkokauppa Tavaratalo. 5. Marraskuu Junior Alias on hauska sana- ja kuvaselityspeli, jossa sinun pitaa arvata, mita kuvaa pelikumppanisi yrittaa selittaa. Pelikumppani antaa kortin. 4. Helmikuu Suomalainen sananselityspeli on Pohjois-Euroopan myydyin pelikonsepti. Suomalaisen Tactic Gamesin sanaselityspeli Alias on myynyt. 19. Toukokuu Avaamaton eli muoveissa oleva Alias-peli valmiina seuraavan peliporukan selittelyyn! Meilla ei savutella eika ole elukoitakaan. Osta Lautapelit tuotteet helposti Tokmanni-verkkokaupasta. Lautapelit ovat erinomainen ajanviettotapa koko perheelle. Leikin ohella lapsi Noppa Alias. Englanninkielinen Alias. Ilmaisukykya ja sanavarastoa kehittava peli. Englanninkielista Aliasta voi pelata siten, etta sanat on.arvattava. englanniksi tai siten, etta. 23. Marraskuu 1990-luvun alussa julkaistu Alias-peli on yksi suosituimmista lautapeleista Suomessa. Nelostuote Oy:n valmistamasta sananselityspelista on. Lautapeli: Metal Mania Alias. Se joukkue, josta loytyy pitkatukkaisin pelaaja, saa aloittaa - ote pelin saantokirjasta

Tata suomalaista lautapelia on myyty yli viisi miljoonaa

22. Syyskuu Onko tassa jota haet. Lahteet: translate.google.fi/translats/7_1.html. Ilmoita asiaton vastaus. Tama kysymys on suljettu, mutta voit edelleen. Sanan.alias. merkitykset, ratkaisut ja synonyymit (57 kpl) alias, (p)eli, kun p jatetaan pois tulee eli. alias, (p)peli. alias, agenttisarja. alias, ahti.bisquit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.