torstai 19. huhtikuuta 2012

Lack hylly

Yksi Lack-hylly saatu paikalleen :) - Oma Koti Valkoinen -

Siis se malli joka on vain irtonainen hylly piilokiinnityksella. haluaisin tallaiset, mutta tuo kiinnitys mietityttaa. Meilla on noita kyseisia hyllyja useita ja aina vahankin painoa tullessa hyllylle ne alkavat valua Olisivat kivoja hyllyja, mutta arsytt. 17. Syyskuu Myydaan pintavaurioinen IKEA Lack hylly. Ollut kaytossa vaakatasossa ja hyllyssa on pyorat alla. Pinta karsinyt, naarmuinen ja jostain kohdin.

Ikea Lack hylly valkoinen 110cm. Myydaan. Ilmoittaja: Maiju Pehkonen. Ilmoitus jatetty 30 heinakuuta 20:06. Ikea Lack hylly valkoinen 110cm. Kaikki kuvat. 13. Marraskuu Oi tata onnistumisen iloa! :) 45 minuutin tyon ja tuskan tuloksena on saatu yksi Lack-hylly kiinnitettya seinaan. Cyproc-seina on materiaalina. Onko kukaan koittanut esim. maalata hyllya erivariseksi? ONNISTUUKO. 31. Elokuu Joitain kayton jalkia mutta yleisilme siisti. Ollut kaytossa vaakatasossa ja alapolelle ollut kiinntettyna pyorat.Lisaksi Ikean 190 cm Lack hylly. 14. Elokuu Myydaan priimakuntoinen Ikean Lack-hylly, koko 110 x 26cm, vari tammi, ollut seinassa muutaman vuoden.Myynnin syyna uuden asunnon. Lack hylly alkaen EUR 8. Meilla on 131 ilmoitusta koti / lack hylly sivustoilta Keltainenporssi.fi, Tori.fi ja 6 muuta. 2. Joulukuu Hyvankuntoinen IKEA LACK hylly, punainen. Mitat K 190cm, L 105cm, S 38cm. Tassa linkissa samanmallinen (musta) hylly. 11. Lokakuu D) sijaitseva Lack hylly sai taas uutta ilmetta. Viimeksi hyllylla oli musta ikean taulu seka tuollainen valopalloharpake. Mulla ei ole (tai siis. 28. Syyskuu Vihdoinkin saimme aikaiseksi tayttaa vahan seiniakin tapetointiurakan jalkeen eli taulut ja Lack-hylly paasivat koristamaan makuuhuoneemme. 3. Heinakuu Ajattelin siis menttaa Ikeaneitsyyteni ja pistaa tilaukseen tuon LACK mulla ei taida just ihan tota hyllya olla, joku ikean hylly kuitenkin. 21. helmikuu Ruotsalainen huonekalujatti on ilmoittanut lopettavansa Expedit-hyllysarjan valmistamisen. Hyllyt ovat olleet erityisesti levyharrastajien. 30. Kesakuu Mustat Lack hyllyt myynnissa kaksin kappalein. 35 euroa / pala noudettuna. En postittele tai kuljeta. Normihinta 69€/kpl. [ IMG]. Myyn IKEA LACK HYLLY 2 KPL, osasto Huonekalut, Koti ja sisustus, ilmoitus 22254880. Myyn TV-TASO SEKA LACK HYLLY, osasto Huonekalut, Koti ja sisustus, ilmoitus 21545657.

Tehtavanimikkeena Aiti.: Lack hyllyn uusi ilme!

15. Toukokuu Muutossa tuli mukana Ikean Lack-sarjan taso (kuvassa alla) ja hylly, mutta ovat jaaneet varastoon ja nyt sinne pitaisi saada tilaa. Tarvitsija saa. Osto/Myynti:Myynti. Jatetty:07.09.2015. MYYDAAN Helsinki, nouto. 2 kpl lack hyllya, pit 110cm syvyys 26cm, paksuus 5cm. Hinta yhteensa 8€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.