torstai 10. marraskuuta 2011

Seinavalaisin

Kodin1 - Seinavalaisimet

Seinavalaisimet ulos ja yli 100 000 muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle. Taloon.comista edullisesti kotiin toimitettuna. Tutustu ja tilaa!. Seinavalaisimet ja yli 100 000 muuta tuotetta rakentamiseen, sisustukseen ja pihalle. Taloon.comista edullisesti kotiin toimitettuna. Tutustu ja tilaa!. Led valaisin Angular 6W Wall - Led seinavalaisin kahteen suuntaan harjattu alumiini. Erittain tyylikas, moderni valo, Valasee epasuorasti. 230V.

Led- seinavalaisin ylos/alas valaiseva. Valaisin sopii sisa- ja ulkokayttoon. IP54. Vari: Grafiitti. Seinavalaisimet Kodin1. Seinavalaisin on hyva vaihtoehto kotiisi silloin, kun lattia- tai poytatilaa ei ole paljon. Valikoimastamme loydat seinaan kiinnitettavat. E-Seinavalaisin. Pliseerattu polykarbonaattivarjostin. Vareina keltainen, kirkas, musta, roosa, vaaleansininen, valkoinen ja vihrea. Suunnittelija Ferruccio Laviani. Seinavalaisin kiinnitetaan nimensa mukaisesti seinaan. Seinaspotti valaisee yleensa huoneeseen pain kun taas seinaplafondi valaisee seinaa ja sen kautta. Airam Arte keraaminen seinavalaisin soveltuu esimerkiksi eteistiloihin, portaikkoihin, asuintiloihin. Materiaali mahdollistaa pinnan maalaamisen muuhun. InVerto LED seinavalaisin. Vankkarakenteinen alumiinirunko. Erittain laadukas pintakasittely. Useita varivaihtoehtoja. Alumiiniheijastin, avauskulma 40°. Etusivu Mallisto Talas seinavalaisin. Valitse valaisinmalli ». Puistovalaisimet. Pihapiirivalaisimet. Seinavalaisimet. Talasnykov. Talas. Talas. Talas-LED. Tiira. Musta Canto-malliston LED-seinavalaisin tekee valaisemista helppoa ja hauskaa , silla samaa valaisinta voi kayttaa vain yla- tai alasuuntaan tai molempiin. Euli Kapy -seinavalaisin soveltuu rakennusten lahipiirin haikaisemattomaan valaisemiseen. Tyylikas ajaton ulkoasu ja laadukkaat valmistusmateriaalit. 3. Heinakuu Seinavalaisin Wofi Mira Led. Moderni seinavalaisin kromatulla rungolla ja lasipaneelilla. Lue koko tuotekuvaus. Tuotteen maara: 1, 2, 3, 4, 5, 6. Tanskalaisen Ferm Livingin kaunis puinen My Deer -seinavalaisin luo lamminta tunnelmaa lastenhuoneeseen tai kodin muihin huoneisiin. Tyylikas valaisin.

Varustelu: Seinavalaisimet toimitetaan johdolla ja valikytkimella. Koko: Korkeus 45 cm, halkaisija max. 25 cm, johdon pituus 240 cm. Materiaali: Laminoitu koivu. UNELMIENI SEINAVALAISIN. September 21,. Joistain asioista haaveilee pitkaan. Vaikka suurin osa haaveistani ei niinkaan liity materiaan, loytyy minulta. Seinavalaisin Hevonen. Ihastuttava hevos-aiheinen seinavalaisin. Tuotetiedot: Materiaali: lasikuitu. Vari: valkoinen. Valaisimen mitat: suurin korkeus 42 cm.

Nordlux Seinavalaisin LED Canto, 90x100x105mm, ylos/ |

Seinavalaisimet Clas Ohlson. Tyylikas seinavalaisin maalattua terasta. Ka 14,99. Osta Vertaa Kateva seinakiinnike seinavalaisimen kiinnittamiseen. Arne Jacobsen suunnitteli yksinkertaisen tyylikkaan AJ-valaisimen vuonna 1960 Koopenhaminan Radisson SAS royal -hotelliin. Ajattoman muotokielensa ansio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.