keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Kuntopyora

21. Syyskuu Eco Body kuntopyora magneettivastuksella. Tuotenumero: 6420613982588. Kuntopyorassa on lahes aaneton magneettivastus. Vastusta voi. Vanhusten kuntopyora. Suunniteltu kaytettavaksi pyoratuolista tai omalta, tukevalta tuolilta. Soveltuu esim. aivohalvauksesta toipuvalle, vahan liikuvalle. 26. Elokuu Gymstick Crank Bike X4 on ensimmainen kotikuntopyora, joka sisaltaa polkimet myos kasille. Crank Bike -kuntopyoraa voidaan kayttaa kuten. Kuntopyora taipui peliohjaimeksi Tampereen pelimessuilla. Julkaistu 07.06.2013 - 11:20. Paivitetty 30.03.2015 - 10:17. 30. tammikuu Kuntopyoralla voi polkea itselleen kuntoa mukavasti kotona silloin kun kiireinen aikataulu, saa tai jokin muu syy tekee tavallisella pyoralla. Gymstick PRO BIKE 50 -kuntopyora, Sisaanrakennettu generaattori, Vauhtipyora 13,5 kg, 40 eri vastustasoa, Monipuoliset ohjelmat, Teline juomapullolle. Helppokayttoinen ja siisti kuntopyora aloittelijalle! Lisaa ostoskoriin. Tekniset tiedot – Kuntopyora Apollon 30: Ladataan… Apollon 30 -kuntopyora Gymstick. 9. Lokakuu Loytyyko nurkistasi kuntopyora tai crosstraineri, joka toimii lahinna vaatetelineena? Nyt on aika kaivaa se esiin ja aloittaa taysin erilainen.

RehaBike kuntopyora - Kuntovaline

LifeFitness C1 LIfecycle -kuntopyora, Saadettava selkatuki, Ergonominen muotoilu, 30 erilaista harjoitusta. Precor kuntopyora on saatavilla joko perinteisempana pystypyorana tai nojaavassa asennossa kaytettavana recumbent kuntopyorana. Molemmissa pyorissa on.

Kuntopyora –

Haluamme auttaa sinua valitsemaan sinulle sopivan kuntopyoran. Kuntopyora kuormittaa ensisijaisesti jalkojen suuria lihasryhmia seka parantaa sydan- ja. XXL:sta loydat laajan valikoiman tuotteita tuoteryhmasta kuntopyorat. Tarjoamme tunnetut brandit, kuten Reebok ja Abilica, markkinoiden parhaaseen hintaan. Kuntopyora. Helppokayttoinen magneettinen vastus. Naytto osoittaa ajan, nopeuden, valimatkan, pulssin ja kalorienkulutuksen. Kayttajan enimmaispaino: 100.

Kuntopyora- tai stepperitreeni vasta-alkajalle. Ohjelmalla voi treenata joko kuntopyoralla tai stepperilla. Ohjelma on tarkoitettu kuntoilua aloittavalle. Active Life. Kuntopyora on kuntoilulaite, jossa polkeminen tapahtuu normaalista polkupyorasta eroten paikallaan. Se kuuluu lahes jokaisen kuntosalin laitevalikoimaan ja. Ironbody kuntopyora Ironbody. Hinta 149 €. Kenelle: Satunnaisliikkujalle lihasten lammittamiseen ennen treenia. Tuomio: Todella edulliseen hintaansa nahden. Kaannos sanalle kuntopyora suomesta englanniksi. Suomienglantisanakirja.fi on suomen ja englannin kaantamiseen keskittyva ilmainen sanakirja. Vertaa kuntopyorat helposti netissa VERTAA.FI -sivustolla. Tule sivustollemme ja loyda edullisin, hienoin, toimivin ja paras kuntopyora. 22. Heinakuu Kuntopyora Mutta meilla tuo maksimi on varmaankin 200e mita pystytaan pyorasta pulittamaan ja toiveissa olisi silti ettei ihan hepponen rousku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.