tiistai 18. lokakuuta 2011

Netanttla

Miksi NetAnttila ei ilmoita kauppaa peruessaan miten tuote

15. Huhtikuu Katsojamme tilasi NetAnttilasta itselleen kuntopyoran ja maksoi ostoksen verkkopankissa. Anttilan alennuskoodeilla ostat jopa -70% alennuksella NetAnttilasta! Katso kaikki voimassa olevat alennuskoodit tasta. NetAnttila on Suomen suurin ja monipuolisin verkkotavaratalo. Valikoimat ovat laajat ja ajankohtaiset. Tuotteiden hintataso on paaosin sama kuin Anttilan.

Tavaratalojen lisaksi Anttila myy tuotteitaan postimyyntinsa kautta seka verkkokauppa NetAnttilassa. Anttilan liiketoimintaa hoitaa Anttila Oy, jonka omistaja on. verkkopankissa. Neljan paivan kuluttua tilauksesta postiluukusta. 25. Heinakuu Verkkokauppa.com pesi Lumia 930:n ostovertailussa kaytettavyydessa NetAnttilan. 4. Joulukuu osaako joku kertoa saako netanttilasta henkilokunta-alee ja jos saa pitaako rekisteroityy vai laittaa se johki ku tilaa? oon yrittany loytaa jonku. 11. Heinakuu Vittuuuuu. Tilasin koneen jo viikko sitten torstaina ja ei ole kuulunut mitaan. Maksoin sen ja kaikkea ja lahden perjantaina maasta joten pakko. Netanttilan sivuilla on eritelty hyvin tarkasti, mita kaikkea pakettiin kuuluu: - Mustat, keinonahkaiset kahleet ranteisiin. Leveiden ja jamakoiden ranneremmien. Koodilla NAETU50 netanttilasta 50€ pois hinnasta jos summa yli 500€. 17. Marraskuu Magenta Advisoryn toteuttamassa Suomen Digimenestyjat -tutkimuksessa NetAnttila valittiin Suomen parhaaksi verkkokaupaksi. 13. Heinakuu Ollaan nyt Grigori kanssa odotettu meidan koneita yli viikko! Yritin soittaa tanaan sinne, ei vastausta. Laitoin vkl sahkopostia ja mun isakin laittoi. Kaikki tiedot NetAnttila kaupasta. Kauppatiedot, arvostelut ja kaupan NetAnttila erikoistarjoukset vertaa.fi -sivustolla. 12 arvostelua Netanttila Asiaks sanoo: »Laaja valikoima, nopea toimitus« »moh moh« Lue 12 arvostelua. Ostin ko. paikasta melko kalliin pesukoneen. Toiseksi viimeiseen laskuun oli mennyt viimeisen laskun viitenumero. Nooo, otin yhteytta netanttilan sahkop. 29. Elokuu eri yrityksia keskenaan vaikka saman emoyrityksen alla toimivatkin. kaikissa on eriavat hinnat, siis osassa tuotteita. Netanttila on usein halvin. Netanttila alennuskoodi: loytyi 36 Tilaa Netanttilan uutiskirje niin saat 10% alennuskoodin. Etu on kaytossa toistaiseksi. Julkaistu 16. syyskuuta. Ilmainen.

NetAnttila arvioitiin Suomen parhaaksi verkkokaupaksi -

13. Syyskuu Missakohan mahtaa olla vika kun Firefox ei osaa nayttaa esim. netanttila.com:in vasenta sivupalkkia oikein? Esimerkiksi IE osaa nayttaa vari-. See Tweets about #netanttila on Twitter. See what people are saying and join the conversation.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.