keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Pentik joulu

22. Lokakuu Pentikin joulu. Tassa kurkkaus Pentikin jouluun. Nettisivuilta loytyy mallisto kokonaisuudessaa. http://www.pentik.com/fi/Sivut/Default.aspx. 3. Marraskuu Pentikin joulu ¦. Pienta taukoa on ollut blogipaivityksissa kaikenlaisten juhlien. niin omien kuin ystavien. kanssa. Oikein mukavaa, mutta. 30. Lokakuu Pentikin joulu. Olen malttanut nain kauan olla kirjoittamatta joulusta. Nyt, lokakuun viimeisena sunnuntaina, en enaa pysty. Vaikka en pida. 10. Joulukuu Jouluinen haaste Pentik arvonnan voittajat. Heissan! Sain Koti kaupungin laidalla blogilta haasteen Joulun aikaa, juhlan taikaa. 3 23. Joulukuu 12/23/2012. On joulu. Pentik-arvonta on paattynyt ja voittajat julkistetaan joulun jalkeen. Kiitos osallistumisesta. Nyt on aika toivottaa rauhallista. 26. Marraskuu Linkista paaset katsomaan lahimman Pentik pop up myymalasi! Hillo maistui mun mielesta ihan joululta eika ollut mielestani ollenkaan liian. 23. Lokakuu Pari viikkoa sitten Pentikin tehtaanmyymalassa pystyi ihastelemaan ainakin jo osaa tuotteista, mutta nyt taman joulun kaikki ihanuudet ovat.

JOULUMANTELI: Pentikin joulu

20. Lokakuu Avoin tyopaikka: Myyja, jouluapulainen - Pentik Oy. Haemme reippaita ja ahkeria jouluapulaisia Nurmijarven Myllykukon ja Hyvinkaan. 10. Joulukuu Poimin Pentikin ve. Pentik toivoisi nimittain, etta valitsisitte naista tuotteista oman. Salsa neliovati on kiva, tarjoaisin silta joulun juustot!:).

MINILAPPARIT - MikroPC.net

6. Joulukuu Miten Acer Aspire One minilapparissa aktivoidaan se uudelleen asennus kun kovalevylla on 5 gigan fat32 partitio jossa on windows ja. 21. Lokakuu Minionin poismenon myota halusin uuden minilapparin. Minulla ei ollut kuitenkaan uuteen varaa, koyha kun olen. Kavi kuitenkin tuuri, kun. 7. Syyskuu Myydaan Acer Aspire One Happy2-minilappari. Lappari on lahes kayttamattomassa kunnossa, naytossa ei ole naarmuja eika ulkoisia.

Sain joululahjaksi tuollaisen minilapparin ja siina on tuo kayttojarjestelma Linux linpus. Sen paketin mukana tuli tuollainen Recovery DVD niin siita ky. Noille ehtineet minilapparit. Suurista val- mistajista mukaan ehtivat vain Acer ja HP. Dell, Lenovo ja Fujitsu Siemens rantautuvat. Pohjolaan vasta myohemmin. 29. Lokakuu Joo elikkas olis probleemia tommosen Acerin Minilapparin kanssa. Ostin tossa muutama viikko sitten itelleni ton aspire onen, ja olin ihan. Acer Aspire One D270 10,1 kannettava tietokone. Vain 1,2 kg painavassa Acer D270 -minikannettavassa on 10,1 LED-taustavalaistu naytto ja 4 tunnin. Acer Aspire One D270 on kevyt ja tehokas minikannettava, joka kulkee napparasti mukanasi minne tahansa. Vain 24 mm paksu ja reilun kilon painoinen. 10,1 WSVGA (1024 x 600) LED nayttopaneeli mm Acer Aspire One D255E, D260, D270, PAV70 ym kannettaviin tietokoneisiin, ohut malli, kiiltava, kaytetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.