torstai 7. heinäkuuta 2011

Kompostiaita

Kanin hakin koko yms ? - Kanit - Suomi24 Keskustelut

Kuumasinkitysta 0,60 mm langasta hitsattu verkko. Silmakoko 6,25 x 6,25 mm. Korkeus 60 cm. Rullassa 10 m. Soveltuu esim. pienelainten aitauksiin ja. 26. Marraskuu Tuo kompostiaita on ollut meillakin nappara pentuaikana (mulla on 2 jackrusselinterrieria). Tosin uros sai sita helposti siirreltya kun hokasi etta. Clas Ohlsonin verkkokaupasta loydat kaiken tarvittavan kotiin. Sahko pienrauta elektroniikka varaosat tuotehaku tuotetiedot tarjoukset asiantuntijoiden.

Halpa ja hyva vaihtoehto on rajata (tarpeeksi tihealla) kompostiaidalla osa huoneesta tai sisustaa kokonainen huone kaneille. On paljon kalliimpaa ostaa. Kompostiaidan mitat ovat 69x89cm, paketissa aitoja on 4kpl, hinta 15-20e. Liikkeella on myos, mm.bauhausissa, inhottavan teravareunaisiakin malleja. Toistaiseksi (*kop kop*) meidan Whippetit on pysyneet oikealla puolella 90cm kompostiaidalla ja kaantamalla makuuhuoneen oven. Itse ajattelin tassa kun kevat tulee, ostaa pari kompostiaitaa ja vasata Timylle ulkoiluhakin. Tietty tarvitsee varmasti pihteja, saksia ja ehkapa. 20 May Kompostiaidasta hakki? - Sivu 2 (Kanit Yleista keskustelua kaneista). Selaimessasi ei ole javascript -tuki paalla. Palvelu toimii ilman. Bilteman huomattavasti edullisemmat kompostiaidan palaset ajavat saman asian ) Yksinollessahan pennun on sitapaitsi tarkoitus tottua. BAUHAUSin saannollisesti ilmestyvasta tarjouslehdesta loydat ajankohtaisimmat tuotteet ja tarjoukset. Tule tutustumaan tarjouksiimme!. Sylinteri komposti aita onhelpoin ja nopein tehda. Kayta laaja- mesh lanka aidat kuten kanaverkosta ja leikkaa sehaluamasi koko kasileikkureilla. Seista sen. Kylpparin ovelle askartelin kompostiaidasta esteen, ettei silloin ainoana koiranani elellyt Saku paassyt Rahjaa viela stressaamaan. Ensimmaiset paivat Rahja. 25. Lokakuu No muihi asiohi nyytti sain uuen hakin koska se komposti aita systeemi kavi liian isoks ja tarpeettomaks. Koska se saa juosta kuitenki niin paljo. 2. kesakuu Joo ja lisaan viela etta alkaa ostako tuota kompostiaitaa karkkaiselta! maksaa naas 12,95 euroa ja ne mita mina olen ostanut niin ne olivat ihan. 3. Elokuu Kennu on myos oppinut olemaan kompostiaidan takana yha paremmin, nyt on ollut jo pari yotakin siella. Sohvantakuisyksio on purettu. :). 4. Toukokuu Auttaisiko jos laittaa kompostiaitaa viela siilin aitauksen ymparille (etta koira ei hyppaa siilin aitaukseen :shock: ) ja sit siita via katto siihen. Leena, Harri ja mina pystytimme torstaina koirille ison komposti-aita tarhan. Lammittelimme mokkeja ja suunnittelimme viikonlopun ohjelmaa. Osa porukasta.

Aidatkomposti--Puutarhanhoito Basics - Koti ja puutarha

13. Toukokuu ja lahtiessa humasin taman. Onko sittenkaan mikaan ihme miten se ylettyy ihan joka paikkaan (Huomatkaa kompostiaidalla suojeltu sanky.). 2 Paivaa sitten Tuli kylla todettua, etta kahdeksan hyvin paattavasta porokoiran alkua paasevat vaikka kompostiaidan lapi (ei ole maassa kiinni) halutessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.