perjantai 20. toukokuuta 2011

Takat ja tulisijat

Tulisijat voidaan valmistaa tyylilt n tilaan ja Olemme aloittaneet yhteisty n Contura ja Nordpeis takkojen kanssa. Tervetuloa tutustumaan laajaan takka. Tulisija luo tunnelmaa kotiin ja mokille. Se on myos kotimainen, edullinen ja ymparistoystavallinen keino huolehtia lammityksesta. K-raudasta loydat laajan. Kevyiden tulisijojen etuna on nopea lammontuotto, edullinen hinta seka helppo ja nopea asennus. Myymamme tulisijat ovat CE-hyvaksyttyja ja pohjoismaisiin. Vantaan Takkakeskus Oy on tayden palvelun tulisijatalo. Meilta loydat laajan tulisijavalikoiman, johon kuuluvat kiertoilmatakat, varaavat takat, hormittomat takat. Liikkeestamme loydat tukevan valikoiman takkoja seka tulisijoja. Jalleenmyymme ja asennamme takat ja tulisijat koko Tulikiven mallistoista. Kauttamme saat avaimet kateen –toimituksen kaikille tuotteille. Tarvittaessa myos. Loyda oma tulisijasi Tiilerin monipuolisesta varaavien tulisijojen valikoimasta. Valitsemalla Tiileri tulisijan saat markkinoiden parhaan hyotysuhteen seka. Jalotakasta saat takkojen ja hormien lisaksi myos huvimajat, grillit, terassilammittimet ja kesakeittiot.

Takat

Oiva Yhtiot on Kajaanissa toimiva remontteja ja tulisijoja tekeva yritys. Kauttamme saa Oiva Tuli tulisijat. varaavat takat, leivinuunit ja puuhellat. Keittioremontit. Tulisijat toiveittesi mukaan. Suuri tai pieni, perinteinen tai moderni. Kivi, laasti tai kaakeli. Kestava seka pestava. Leivontaan ja lammitykseen.

Myydaan FLYMO FL521D Vetava ruohonleikkuri, 220 €, Nurmijarvi

Puutarhakoneet - Terat ruohonleikkurit - Flymo. 7. Heinakuu Loyda Flymo Turbo Lite 330, sahkokayttoinen ruohonleikkuri ilmatyynylla, 1150 W parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa. Viking, Ariens, Klippo, Flymo, Gardena, Stiga, Robin, Subaru, Benza, Tohatsu, Toro moottoripyoriin, moottorisahoihin, ruohonleikkureihin, trimmereihin jne.

Bosch Rotak 32 LI High Power. 445,00 ?. 1 kauppa loytynyt. Robomow RS622 ruohonleikkuri. Alk. 2279,00 ?. Katso halvin hinta. Flymo Multi MO 420. 6,90 ?. 20. Syyskuu Myydaan Flymo fl521d vetava ruohonleikkuri. Hanki Flymo fl521d vetava ruohonleikkuri edullisesti Nettimarkkina.comin valikoimista. Flymo FL500. X-REF, Tuotenumero, Kuvaus, Teran pituus, Teratyyppi, Master- pakkauksen koko, Lisatietoja. MBO025, 577616125, MBO025 - Ruohonleikkurin. Ruohonleikkureiden terat. Siimat ja siimapaat RUOHONLEIKKURIN STARTERKIT UNIVERSAL OLO019 SIIMAKELA UNIVERSAL FLYMO FL289 SPO040. Huolamme useita tuotemerkkeja kuten Husqvarna, Jonsered, Klippo, Honda, Eliet, Partner, McCulloh, Poulan, Flymo ja BriggsStratton ym. Muista myos. Kayttoohje FLYMO RE320 Omistajan kasikirja FLYMO RE320. Irrota ruohonleikkuri valittomasti virtalahteesta, jos johtoon tulee viilto, tai jos eristys sarkyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.