perjantai 20. toukokuuta 2011

Makuuhuoneen maalaus

VALONTALO: KALKLITIR - MAKUUHUONEEN TEHOSTESEINA

8. Heinakuu Lisaksi maalauskertojen maara tietysti vaikuttaa: jos seina on kirkkaan punainen ja maalaat sen valkoiseksi niin pitaa maalata ainakin kolme. 7. Lokakuu Olohuoneen ja makuuhuoneen maalaus. Hei. 50-luvulla rakennettu asuntoni Lauttasaaressa kaipaa pintaansa uutta maalia olo- ja. 25. Heinakuu Makuuhuoneen maalattu parkettilattia seka ongelmanurkkaus. Hoi! Taalla ollaan, vaikka hiljaista on kuin huopatossutehtaalla. Nappula on.

23. Syyskuu Makuuhuoneen katon maalaus. Makkarin paneelikatto sai lauantaina paallensa ensimmaisen kerroksen maalia. Tanaan maalattiin T:n. 12. Marraskuu Ensimmainen kerros oli nopea maalata ja seina oli hyvin mielenkiintoisen nakoinen, kun siveltimen vedot olivat selkeasti erotettavissa. 29. Heinakuu Remontin myota uudistimme myos parven, joka toimii meidan makuuhuoneena. Kaikki pinnat uusittiin ja freesattiin. Yksi seina omistettiin taysin. 22. Syyskuu Meilla olisi tarkoitus maalata makuuhuoneesta kaksi seinaa kokonaan valkoiseksi, sellaisella aavistukseen. 16. Heinakuu Pohja on nyt maalattu kahteen kertaan. Varina Tikkurilan vaaleanharmaan savy G500 (Bungalow). Betonimaista kuviota koitetaan saada ensi. Makuuhuoneeseen toteutetaan nayttava tehosteseina helpolla ristiin rastiin sively-tekniikalla, maalina Taika-helmiaismaali. Samalle seinalle tehdaan myos. 20. Maaliskuu Makuuhuoneen vanhan paneelikaton..kunnostus.. aloitettiin pesemalla se maalipesulla. Taytyy sanoa, etta jos katon pesuun on olemassa joku. 4. Tammikuu Huh! Nyt se on tehty, nimittain makuuhuoneen lattian maalaus! Makuuhuoneen lattia on ollut ehka kaamein osa taloa, silla lattiassa on rako (se. 28. Elokuu Ja harregud, etta olikin outoa maalata maalilla, joka ei haise. valosarjan, niin taidan viritella ne viela tuonne makuuhuoneen nurkkaan. 24. Helmikuu Makuuhuoneen kevat ja maalaussuunnitelmia. Harmaata tiistai-iltapaivaa! Taalla olokin on vahan harmaa, tohnainen, tokkurainen ja vasynyt. keittion seinien maalaus, portaikko ja loput sisakatot maalattu-2010, ulkoseinien maalaus, makuuhuoneen maalaus, makuuhuoneen. 12. Tammikuu Makuuhuone oli siis testi-huone, ja kun sen maalaus onnistui hyvin, jatkettiin maalausurakkaa eteenpain. Tosin en kylla tieda mita lattialle. 23. Marraskuu Meilla on kaupunkikodissa pikkuruinen makuuhuone, johon justiinsa mahtuu parisanky. Huonetta ei ole juurikaan laitettu - kellansavyinen. Harmaa hurmaa myos makuuhuoneen seinassa! Kaytetyt savyt ja tuotteet: - Tummanharmaa raita: Harmony-maali, Pro Grey 1968 -Vaaleanharmaa raita:.

Makuuhuoneen ja toisen lastenhuoneen lattian maalaus! - Oma

20. Syyskuu Makuuhuoneen maalaus oli siina mielessa helppo, etta tiesin tarkalleen mita varimaailmaa haluan - rauhallista harmaata. Suunnitelmissa oli. 1. Maaliskuu Makuuhuoneen viiston katon (=lappeen) alla on rivi vaatekaappeja. Ovet ovat valkoista kalustelevya ja niihin naulatut koristelistat puuta. Ovien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.