maanantai 23. toukokuuta 2011

Kplussa

K-Plussa-pisteita laivamatkoista - Tallink Silja Line

Tama kortti on kansainvalinen maksuaika- ja luottokortti monipuolisilla K-Plussa- ominaisuuksilla. Silla voit maksaa ostoksia ja nostaa kateista rahaa seka. Saat K-Plussa-pisteita, kun vakuutuksesi ovat Ifilla. Rekisteroi korttisi ja siirra vakuutuksesi meille – se on helppoa. Tutustu myos asiakasetuihin!. Tervetuloa pelaamaan Intersportin K-Plussa-Jokeria! Tayta alle sahkopostiosoitteesi ja oma K-Plussa-kortin numerosi, niin paaset kokeilemaan onneasi pelissa.

K-Plussa-pisteita kertyy kaikista Instrumentariumista tehdyista tuoteostoista. Yksilollista palvelua ja laatua. Instrumentarium on Suomen luotetuin optikkoliike. Nyt voit ansaita K-Plussa-pisteita Tallink Siljan verkkopalvelun kautta varaamistasi matkoista. Tutustu ja hyodynna edut!. K-Plussa Kampanja-ajan puitteissa K-Plussa-ominaisuuden liittaminen Nordean MasterCardille ei maksa sinulle mitaan ja saat sen lisaksi 1000 plussapistetta. K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa asiakkailleen etuja jo yli 3000 ostopaikasta ja yli 40 yhteistyokumppanilta. K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa Saastat selvaa. Join the Seattle Mariners for a great afternoon at the ballpark. Round up your friends and family members and join KPLU as the Rangers take on the Mariners. K-Plussa-kortilla keraat rahanarvoisia K-Plussa-pisteita ja voit hyodyntaa monipuoliset K-Plussa-tarjoukset. Perheenjasenille voit hankkia maksuttomat. 14. Joulukuu Suomen laajin ja monipuolisin kanta-asiakasohjelma tarjoaa K-Plussa- asiakkaille etuja yli 3 000 ostospaikasta ja yli 40 yhteistyokumppanilta. Kortin alta loydat voimassaolevat ketjukohtaiset K-Plussa-edut. Sovellusta ei voi kayttaa kassalla K-Plussa-pisteiden rekisterointiin. Asiakaspalvelu 0100 86044. Ostamalla K-Plussa-tarjouksiamme saastat selvaa rahaa. Nayta K-Plussa-korttisi kassalla ja kayta tarjoukset hyodyksesi. K-Plussa on Suomen monipuolisin kanta-asiakasohjelma, joka tarjoaa asiakkailleen etuja jo yli 3000 ostopaikasta ja yli 40 yhteistyokumppanilta. K-Plussa-kateiskorttisi paivittyy verrattomaksi vuosimaksuttomaksi maksuvalineeksi, kun vaihdat sen K-Plussa MasterCard -korttiin. Pohjola Vakuutuksen ja K-Plussan sopimuskausi paattyy 9. kesakuuta. Taman jalkeen kodin, perheen ja ajoneuvojen vakuutuksista maksetuista. K-Plussa - tarjoukset valikoimastamme loytyy 67 heti ostettavaa tuotetta. Helposti ja nopeasti netista - Mustaporssi.fi - Toimituskulut alkaen 0€.

K-Plussa - Kesko

Ranked as one of the most popular public radio stations in the nation, KPLU has been bringing award-winning local and National Public Radio news, jazz and bl. K-Plussa-pisteita voit kerryttaa Hotelli Seurahuone Helsingissa seka Restelin muissa hotelleissa, kylpyloissa ja ravintoloissa ympari Suomen. K-Plussa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.