torstai 12. toukokuuta 2011

Blogit suomessa

17. Syyskuu Suomen museoliiton paasihteeri Kimmo Levan mielesta koko keskustelu on suorastaan absurdi. Vuonna museoiden toimintamenoista. 23. Kesakuu Kansanedustaja, kansallismielisen Suomen Sisun puheenjohtaja Olli Immonen ( ps.) heratti viime viikolla huomiota poseeraamalla samassa. 1. Tammikuu Chilitunarin blogista sain idean maaliruiskun kayttamises. Monokulttuurinen painajainen - Suomessa on aanekas ihmisjoukko joka. 27. Elokuu Cision listaa suosituimpia blogeja kuukausittain vaihtuvista aihepiireista. Viimeksi Suomen top-blogit listattiin ruoka- ja terveyskategorioissa. 23. syyskuu Olemme kasitelleet useaan otteeseen, kuinka Facebook-julkaisujen sponsoroinnilla tavoitat oikean yleison. Maksullista mainontaa ei saa. 29. Elokuu Blogi ei ole Mika Niemelle tyo, mutta siita on ollut hyotya henkilobrandayksen valineena. Sen kautta on tullut bisneksia ja uusia verkostoja. Lisaan blogit vyohykkeittain myos minuun listaan :-). VastaaPoista. En ymmartanyt, etta nama olivat kaikki Suomen puutarhan blogeja. Ota omani pois. Kuvien takaa Kalle Kinnunen. CIA Hollywoodin renkina: Vice paljasti, miten Zero Dark Thirty kirjoitettiin. Usein Hollywoodin elokuvantekijoita on syytetty.

Bobrikov elaa Perus-Suomessa - Blogit - Verkkouutiset

Ulkosuomalainen Suomessa. 19.09.2015 10:23. Ulkosuomalainen tietaa olevansa Suomessa kun: … iltaseitseman jalkeen laskeutuu niin valtava hiljaisuus. Blogissa kasitellaan tuomarointia Suomessa ja muualla, ja pohditaan lajia, sen tulevaisuutta ja nykytilannetta tuomarin nakokulmasta. Lue blogia.

Arvostelu: Vastakkain tablettien huippumallit – Samsung

Laajasta valikoimasta edulliset tablet tietokoneet parhailta merkeilta. Nyt kaikkiin Samsung Galaxy Tab A 9.7 WiFi 16 GB (valkoinen) SMT550NZWANEE. Monipuolinen valikoima tabletteja korottomasti ja kuluttomasti, jopa 36 kk maksuajalla. Nopea toimitus, ei Samsung Galaxy Tab S2 8 4G. Samsung Galaxy. Kestava tablet IP67-luokituksella 8 tuuman heijastamaton TFT -naytto 3,2 megapikselin kamera.

17. Syyskuu Kun valmistaja julkaisee vuoden aikana 12 uutta tablettia, niin pystytaanko silloin tuomaan jotain oikeasti uutta markkinoille? Samsung on. 2. Elokuu Samsungin huipputabletti Galaxy Tab S 10.5 saa tanaan arvostelussa vastaansa luultavasti kovimman kilpailijansa: iPad Airin. Tanaan. Nama Samsung -tableteille sopivat suojakotelot suojaavat kallisarvoista tablettiasi polylta, naarmuilta seka kolhuilta. Tablettien opetuskaytossa tavoitteena on siirtya kohti uudenlaista oppimista ja opetusta. Tabletit mahdollistavat uudenlaisen oppijalahtoisen opiskelun. Samsung Galaxy Tab A 9.7 on erinomainen viihdyttaja ja seuralainen koko Napparan kokoinen huippuluokan tabletti, jossa on terava 8-tuuman naytto. 7. Syyskuu Samsung ja Apple ovat karsineet tablettien heikosta myynnista, jonka katsotaan johtuvan phablettien eli suurinayttoisten alypuhelinten suosion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.