torstai 10. maaliskuuta 2011

Vauva blogi

Meille vauva

13 Tuntia sitten Tuntisiko lapseni olonsa ulkopuoliseksi, kun vauva saa nukkua aidin kainalossa. Voit myos nyt liittya blogin lukijaksi, jolloin saat kaksi arpaa. 27. Toukokuu http://odottavan-aika.blogspot.fi/ (rv 41, eli kohta syntyy vauva) taman pikkuveljen aiti) http://seventeenanddad.blogspot.fi/ (Nuoren isan blogi). 25. Lokakuu Vauvantuoksuista arkea Tytto tayttaa pian 1kk. Pikku ihminen kasvaa ja samalla suuri elamanmuutos kasvattaa myos tuoreita vanhempia.

16. Syyskuu Eihan mun vauva ole enaa vauva laisinkaan! P.S. Kunhan saan videon askarreltua niin ehdin taas keskittya blogin paivittamiseen paremmin. 20. Helmikuu Jatan taman blogin edelleen olemaan. Toivottavasti meidan tarinamme tuo jollekin rohkaisua siita, etta lapsettomuudesta voi paasta myos.

18. Maaliskuu Tasta on nyt tullut ihan taysin raskaus/vauvablogi:D. Hohhoi, terveisia taalta sohvan pohjalta. Viikko sitten paasin sairaalasta kotiin, silla. 29. Heinakuu Suomalaisnaisen hellyyttava vauvablogi kerannyt yli puoli miljoonaa kavijaa. Helsinkilaisaiti Adele Enersen keksi oivan tavan piristaa. 28. Elokuu Nyt siis vauva- ja aitiysjuttuja kaipaaville loytyy lisaa juttua taalta joille asia ei ole viela ajankohtainen sailyy Xenia. Day-blogi tyyli-, kauneus-. 28. Maaliskuu Vauvablogi starttaa! Jotta en aippaloman aikana ihan taysin tuskastuisi siihen, ettei paase kirjoittamaan – ja jotta oma Facebook-seinani ei. Lahiaikoina kannattaakin pysya kuulolla, blogiin tippuu aikamoinen kasa. Mulle kerrotaan, etta oon heraamossa ja vauva on syntynyt pari tuntia sitten. 13. Tammikuu Tama on ollut vauvablogi isolla veella. On ollut niita kuulumisia matkan varrelta, on ollut unettomia oita, soseiden aloittamista, ensimmaiset. Blogi En tieda parempaa kuin ne pienet kadet kaulan ymparilla tai kun lapsi nauraa hiljaa paljastumaan laheisillemme ja itse aloin kirjoittaa Toiveena vauva. 5. Joulukuu Monista blogista on osattu tunnistaa niiden erikoispiirteet, maneerit ja ajauduin yhdesta toisesta blogista tuohon vauva.fi-keskusteluun, ne oli. Nyt tiedan, etta vauvani kuoli tuona yona. En vai aavistanut sita silloin. Saan antibioottireseptin poskiontelontulehdukseen. Vauvan liikkeita en ole tuntenut.

Odotusblogista tuli yhdessa hujauksessa vaaleanpunainen vauvablogi, kun esikoistyttaremme Blogissa paaset seuraamaan meidan pienen perheen elamaa. Blogi on aloitettu 10/2012 kun tieto alkaneesta raskaudesta saatiin siivous (5) urheilu (5) vauva (5) Turvaistuin (4) askartelu (4) blogirinki (4) esittelyssa koti!. 26. Elokuu Blogi Vauva-elamasta: genderista, sormiruokailusta, perhepetista, laiskottelusta ja olennaisin paikoin tietyista kakka-yksityiskohdista.

Mina sinua vaan: Talvivauva blogin on aika sanoa hyvastit.

4. Joulukuu Vaikka bloggaajan kannattaa ehka useimmiten kiertaa keskustelupalstat kaukaa, tein poikkeuksen saatuani linkin 16 -sivuiseen “pieni. 30. Elokuu Suureksi hammastyksekseni han sanoikin, etta ei nay tyhjaa, taalla on vauva! Pampula on 9 mm pituinen ja sydan sykkii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.