tiistai 1. maaliskuuta 2011

Tampere ruoka

Menu - Ravintola Frankly - rehellista ruokaa. Hallituskatu

Bistro Le Pot on rento ja laadukas ruokailu ja seurusteluravintola, jossa voit nauttia maalaisranskalaisen keittion herkuista ja baaritiskin antimista. 33100 Tampere. Olemme omistautuneet tekemaan jokaisesta ruoka- annoksesta Nepalilainen ruoka on myos terveellista ja hyvinvointia tukevaa. Taman. IKEA-tavaratalojen ravintolassa, Herkkutorilla ja Bistrossa voit nauttia ruotsalaisia herkkuja edullisten ostosten lomassa. Tervetuloa!.

Ruoka. Plevnan stout-siirapilla ja suklaalla maustettua Tampereen jaatelotehtaan jaateloa. TERVAELLUN Vaihtuva maku Tampereen jaatelotehtaalta. Tervetuloa nauttimaan tasokkaan ruoka- ja seurusteluravintolan valittomasta tunnelmasta. A la carte -listan lisaksi tarjoilemme arkipaivisin myos maittavaa. Tampereen yliopistossa Kalevantie 5:ssa toimii lounasravintola Linna. Monipuolinen ruoka ja valipalatarjonta auttaa jaksamaan. Katso lounaslista taalta!. Scandic Tampere City -hotellin katutasossa on kansainvalista tunnelmaa henkiva mielikuvituksellinen ja monipuolinen Piazza FoodFactory -ravintolamaailma. Kreikkalainen ruoka on monipuolista ja sisaltaa niin kalaa, lihaa kuin kasviksiakin. Ravintola Antika on korkeatasoinen ravintola Tampereella. C Hatanpaanvaltatie 1 , Tampere. A +358 kehitetyt erikoisburgerit: Helsinki, Kouvola, Oulu ja Tampere. Amarillo tarjoaa kaupungin parasta texmex-ruokaa. Ravintola Herkku Tampere. Ravintola Herkku 2. pohjakerroksessa tarjoaa ruokaa salaateista lampimiin ruokiin ja jalkiruokiin. Nauti paikan paalla tai ota. Suomalaisen klubin ravintola, Klubin ravintola, Tampere klubin ravintola. 11. Heinakuu Tampere on oivallinen kohde ruoka- ja juomamatkalle. Kaupungista loytyy seka perinnemurkinaa etta nuorehkojen kokkien huippuravintoloita. Tuomiokirkonkatu 19, 33100 Tampere, +358 20 741 2121, salud@salud.fi. en. fi. Facebook. Ensisijainen Salud Tampere. Siirry sisaltoon. Ruoka ja juoma. Harald tarjoaa runsaita annoksia pohjoisen parhaista raaka-aineksista Helsingissa, Oulussa, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Kuopiossa ja Jyvaskylassa.

Herkullinen lounas sisaltaa maukkaan keiton, runsaan salaattipoydan tarjoiltuna viikinkiveneesta, jaaveden, tuoreita leipia ja levitteen seka kahvin tai teen. Ruokalistaltamme loytyvat amerikkalaiseen tapaan tuhdit ruoka-annokset, jotka Ravintolamme loytyvat Tampereen Lielahdesta seka Tampereen keskustan. HUOM! Kun asiakas on menossa avoimelle vastaanotolle, on otettava mukaan. tositteet tuloista ja menoista. Niita tarvitaan ruoka-avun saamiseen.

Tampereen Suomalaisen Klubin ravintola

Ravintolat Tampereen Kylpylassa. Tampereen Kylpylassa nautiskelet hyvasta ruoasta paikanpaalla eika sinun tarvitse lahtea kauemmas: Ravintola Arthur. Wanha Tappi palvelee asiakkaita Tampereen Nekalassa, entisen pankin tiloissa. Lounasaikaan tarjoamme herkullisen ja tayttavan, paivittain vaihtuvan lounaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.