torstai 10. maaliskuuta 2011

Ihana porkkanakakku

Suussasulava porkkanakakku - Vaaleanpunainen hirsitalo

Porkkanakakku. Tama herkullinen ja suosittu kakku tulee Yhdysvalloista. Porkkanakakkuun kuuluu tietenkin tuore porkkanaraaste ja raikas tuorejuustokuorrute. 15. Elokuu Talla ohjeella tulee todella muhkea porkkanapiirakka Aivan ihana piirakka, pohja on todella hyva ja vain talla ohjeella onnistuin parhaiten. Mehevan makuinen ja aurinkoisen varinen porkkanakakku on taydellinen leivonnainen alkusyksyn kahvipoytaan tai vaikka viikonlopun brunssille.

22. Helmikuu Siksi pohja on ihanan meheva ja kostea. Kuiva porkkanakakku ei saa kuin pahalle tuulelle! Lisaksi paallykseen kaytetaan smetanaa, mika. 21. Lokakuu porkkanakakkua porkkanakakku resepti porkkanakakkua8 porkkanakakkua3 On kylla ihana, nyt vaan jannaan miten selviaa talven yli…. 4. Marraskuu Ihana porkkanakakku. Oon tassa syksyn aikana tehnyt muutaman kerran porkkanakakkua ja viime kerralla ohjetta soveltaessani tein. 19. Lokakuu Ihana toi tammenterhokuva Ihana (suhteellisen terveellinen) porkkanakakku Ruoka-aineet 2 rkl kanelia 25 g voita/margariinia 1 dl palmu/intiaani/karppisokeria puolikkaan sitruunan mehu. 20. Elokuu Porkkanakakun reseptia kaipailtiin, ja kun kerran sattui niin sopivasti, etta tein seka sita, Ja siis sen seeprakakun rinnalla taa on ihan kevytta!. 9. Helmikuu Ihana porkkanakakku tai kuppikakut. Olenko joskus kertonut etta ma tykkaan hemmetin paljon leipomisesta? En siis oikeasti, mielestani ruuan. 17. Elokuu Itsekin tein juuri ihan vastaavanlaista porkkanakakkua, naissa vain on. Todella herkullisia, niin pohja kuin kuorrute ja ihana kanelintuoksu. 1. toukokuu Olen sortunut muutamaan otteeseen tekemaan porkkanakakun valmiista jauhoseoksesta, mutta talla kertaa paatin tarttua raastimeen ja tehda. 13. Syyskuu Porkkanakakku kummitteli mielessa myos seuraavan yon, Torman porkkanakakku on koostumukseltaan ihanan pehmea ja meheva, eika. 29. Tammikuu Sen lisaksi, etta tama ihanan meheva, kostea ja herkullinen porkkanakakku on suussasulavaa, se on myos ihanan helppo tehda, koska. 14. Marraskuu Ah ihana porkkanakakku! Kyseinen tuote on ainakin meidan porukoiden joukossa kovassa suosiossa. Itse tykkaan tehda sita koska se on.

Liina: Maailman paras porkkanakakku

27. Maaliskuu Tama kakku on todella meheva porkkanakakku tuorejuustotaytteella Ensinnakin, sinulla on ihana blogi ja aivan mahtavan upeita kakkuja. 5. Syyskuu Tassa kuitenkin jo aiemmin leipomani maailman paras porkkanakakku tai piirakka, ihan miten vain. Loysin ohjeen Kirsin blogista. Tein vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.